Στην… μπούκα έχουν οι λουόμενοι του Πλατύ Γιαλού τον Σπύρο Σαμούρη, για το ξήλωμα της χαμηλής βρύσης, σήμερα οι βρισιές και οι… μούντζες έπεφταν βροχή

Σε μια κίνηση που δεν είχε κανένα νόημα προχώρησε την περασμένη Πέμπτη ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Σπύρος Σαμούρης, που με δική του εντολή ξηλώθηκε η χαμηλή βρύση που υπάρχει δίπλα από τα ντους στον Πλατύ Γιαλό.
Στην αρχή φάνηκε πως ήταν μια απλή βλάβη και πως σε 1-2 ημέρες αυτή θα είχε αντικατασταθεί. Όμως, οκτώ ημέρες μετά και αύριο εννέα η βρύση δεν έχει επανέλθει στη θέση της και οι λουόμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα, αφού σε διάστημα μιας εβδομάδας και βάλε έχουν μεταφέρει δεκάδες κιλά άμμο από την παραλία στα αυτοκίνητά τους και τα σπίτια τους. Το πρόβλημα είναι όντως σοβαρό, αφού πέρα από το πλύσιμο των ποδιών τους οι άνθρωποι, μανάδες και μπαμπάδες δεν μπορούν να ξεπλύνουν τα μικρά τους παιδιά, αφού τα ντους δεν βολεύουν. Σήμερα, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και οι λουόμενοι έριχναν πολλά μπινελίκια στον Σπύρο Σαμούρη, ενώ αρκετοί από αυτούς… μούντζωναν κατά εκεί που έπεφτε το Αργοστόλι. Δεν ξέρω πιο μυαλό-ξουράφι σκέφτηκε να βγάλει την βρύση, ωστόσο και ο κ. Σαμούρης συμφώνησε. Αν δεν θέλει να πάθει κάτι από τις κατάρες που του ρίχνουν και για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος, καλό θα ήταν αύριο Σάββατο κιόλας η βρύση να επανέλθει στη θέση της.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed