ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: Διπλασιάζει ο «Ντέλιας»

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί απόψε (20:00) στην «Τούμπα» τον Ατρόμητο, για τα playoffs του Κυπέλλου Ελλάδας, με το ματς να είναι μονό. Βάσει των αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες ο «Δικέφαλος» είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι έχασαν το… τρένο της πρώτης 4άδας λόγω των δύο απωλειών στη League Phase (2-1-1). Πρέπει πλέον να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ατρόμητου για να βρεθούν στα προημιτελικά, εκεί όπου περιμένει ήδη ο Ολυμπιακός.

Σχετικά με τους Περιστεριώτες, συγκέντρωσαν επτά βαθμούς στον ενιαίο όμιλο και τερμάτισαν μία θέση πίσω από τον ΠΑΟΚ (9οι). Στόχος τους είναι να σοκάρουν τους Θεσσαλονικείς και να συνεχίσουν στο Θεσμό, την ώρα που στο πρωτάθλημα κινδυνεύουν με υποβιβασμό (11οι).

Σύμφωνα με τα όσα αναλύσαμε, δεν υπάρχει αξία στις αγορές νικητή. Κάνουμε στροφή σε αυτές των παικτών και επιλέγουμε το γκολ του φορμαρισμένου Γιάννη Κωνσταντέλια, που διπλασιάζει (2.27) στη Stoiximan.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed