Το ζήσαμε και αυτό στην Κεφαλονιά, σεξουαλικά άρρωστος συμπατριώτης μας, έκλεβε γυναικεία παπούτσια και… τελείωνε μέσα σε αυτά

Ο φόβος και ο τρόμος νεαρών γυναικών, κυρίως φοιτητριών από το ΤΕΙ, είχε γίνει νεαρός συμπατριώτης μας, ο οποίος μετά από καραούλι τρόμαζε τις διερχόμενες γυναίκες και απειλώντας τες τους έκλεβε τα παπούτσια.
Τώρα, θα με ρωτήσετε τι τα ήθελε τα γυναικεία παπούτσια ο συμπατριώτης μας; Σύμφωνα με την κατάθεσή του, αφού πρώτα συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, έπαιρνε τα γυναικεία παπούτσια, αποσύρονταν σε χώρο που δεν τον έβλεπε κανένας και αυνανιζόταν. Μάλιστα, όπως είπε στην αναπαράσταση στους αστυνομικούς… τελείωνε μέσα στα παπούτσια. Οι φοιτήτριες, μετά από πολλά κρούσματα αποφάσισαν να ενημερώσουν την αστυνομία και μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα ο κλέφτης των παπουτσιών συνελήφθη, όπου και ομολόγησε. Μάλιστα, οδήγησε τους αστυνομικούς στον τόπο του… εγκλήματος. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η συνέχεια σε αυτό το σκηνικό, ωστόσο, ένα από τα θύματα, σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποφασίσει να τραβήξει την υπόθεση παραπέρα. Τι άλλο θα δούμε σε αυτό το νησί και δεν έχουν σφίξει ακόμη οι ζέστες!

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed