Μπαίνουμε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με τη Φλουμινένσε να μετράει τις δυνάμεις της απέναντι στην Τσέλσι στο «MetLife Stadium» του Νιού Τζέρσεϊ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει απόψε στις 22:00 και ο νικητής θα περάσει στον μεγάλο τελικό.
Οι Βραζιλιάνοι είναι η ευχάριστη έκπληξη του Θεσμού, αφού ξεπέρασαν τα εμπόδια της Ίντερ (2-0) και της Αλ Χιλάλ (2-1) ως τώρα στα νοκ-άουτ, ενώ στη φάση των ομίλων προκρίθηκαν ως δεύτεροι πίσω από την Ντόρτμουντ, που έχει ήδη αποκλειστεί.
Σχετικά με τους Λονδρέζους, αν και απώλεσαν την κορυφή του ομίλου τους, οι διασταυρώσεις στα νοκ-άουτ τους έφεραν απέναντι σε Μπενφίκα (4-1) και Παλμέιρας (2-1), κόντρα στις οποίες έστω και δύσκολα έκαναν τη δουλειά τους σωστά, για να είναι πλέον φαβορί για τον τελικό.
Σύμφωνα με τα παραπάνω λοιπόν, ένα από τα 10 δωρεάν προγνωστικά μας θα μπορούσε να είναι το πρώτο γκολ να μπει από τους τυπικά γηπεδούχους (3.05), που μέχρι τώρα συνηθίζουν να παίρνουν πρώτοι κεφάλι στο σκορ στις αναμετρήσεις τους στη διοργάνωση.
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





LEAVE A COMMENT