Στα… κάγκελα οι κάτοικοι της Αγίας Θέκλης, από χθες αργά το απόγευμα είναι χωρίς ρεύμα και στην ΔΕΗ τους λένε να «περιμένουν τη σειρά τους»

Από χθες το βράδυ 8 η ώρα το χωριό της Αγίας Θεκλης δεν έχει ρεύμα παρά τίς συνεχείς ενοχλήσεις μας στη ΔΕΗ η απάντηση είναι να περιμένουμε τη σειρά μας. Και φυσικά οι υπάλληλοι έχουν δίκιο, έχουν αφήσει τη ΔΕΗ ξεβρακωτη με τρείς υπαλλήλους για να καλύψουν ολόκληρη την Κεφαλονιά.
Τις αυξήσεις τις θέλουν στην ώρα τους. Θα ενδιαφερθεί κανένας Δήμαρχος, Αντιπεριφερειάρχης, Βουλευτής, το θέμα αφορά όλη την Κεφαλονιά σήμερα η Αγία Θέκλη αύριο κάποιο άλλο χωριό. Είναι υποχρεωμένοι όπως απαιτούν να πληρώνονται τους λογαριασμούς στην ώρα τους να παρέχουν και τις ανάλογες υπηρεσίες.

Νίκος Λιναρδάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed