Η «Ορθή Επανάληψη» και τα παντελόνια που φορούν οι άνδρες…

Από χθες κιόλας το απόγευμα τα παπαγαλάκια του Μεγάρου έχουν βγει στο facebook και στο επίσημο και πάνω από όλα «ανεξάρτητο» site που στηρίζει την παρούσα Δημοτική Αρχή και καταφέρονται κατά του νέου προέδρου του Επιμελητηρίου, Σταύρου Σπαθή.
Δυστυχώς γι΄αυτούς το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια έλαμψε πριν ακόμη πάρουν χαμπάρι το τι έχουν κάνει. Δημοσίευσαν φωτογραφία (η οποία θα δημοσιευτεί και εδώ) για να δείξουν ότι ο κ. Σπαθής είχε ενημερωθεί και προσκληθεί για την κοπή της πίτας του Δήμου. Το e-mail που ευαγγελίζονται και δείχνουν με καμάρι είναι ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ στις 3-1-2018 δύο ώρες πριν ξεκινήσει η εκδήλωση στο Θέατρο. Μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του Δημάρχου να μιλήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και να τον καλέσει στην εκδήλωση, τα σαΐνια του Μεγάρου έστειλαν αυτό το e-mail νομίζοντας ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς που τους μοιράζουν καθρεφτάκια. Ενήμερος για την ΜΗ πρόσκληση του κ. Σπαθή ήταν και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, ο οποίος μάλιστα ήταν ο πρώτος που ουσιαστικά… ξύπνησε τον Δήμαρχο και τον έκανε να παίρνει τηλέφωνο επί μία ώρα. Οι Κεφαλλονίτες δεν είναι κουτοί. Δεν τρώνε σανό και δεν πίνουν αφαλατωμένο νερό, προϊόντα που βρίσκονται εν αφθονία εντός του Μεγάρου. Το απέδειξαν ότι δεν είναι κουτοί σπάζοντας τα δεσμά τους στις εκλογές του Επιμελητηρίου, όπου οι επαγγελματίες ήταν οι πρώτοι που έστειλαν το μήνυμα στο Μέγαρο. Ο γκεμπελισμός δεν έχει πρόσφορο έδαφος στην Κεφαλονιά πλέον. Με όλο τον σεβασμό στον θεσμό του Δημάρχου και την παλιά οικογενειακή φιλία στο πρόσωπο του Αλέκου Παρίση, Δήμαρχε κάνε επιτέλους την τομή για να επανεκκινήσεις τον Δήμο. Κόψε τα κεφάλια όλων αυτών που έχεις δίπλα σου και σε εκθέτουν ανεπανόρθωτα με τις πράξεις τους. Ασχολείσου με τα προβλήματα του Δήμου και στο τέλος, επειδή ξέρω ότι ακόμη φοράς παντελόνια, βγες και ζήτα ένα συγνώμη από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου. Αν δεν το κάνεις πάει να πει ότι τα παντελόνια που φοράς είναι μόνο για να μην κρυώνουν τα πόδια σου…
Υ.Γ. Ο «πολιτικός μαϊντανός», όπως ονομάζουν τον Σταύρο Σπαθή οι πουθενάδες που έγιναν κάτι από το 2011 και μετά, παρέστη σε μία και μοναδική εκδήλωση που ήταν επίσημα καλεσμένος, στην Δοξολογία και την κοπή της πίτας στην Περιφέρεια.
Υ.Γ. 2 Δήμαρχε, επειδή θα αναγκαστείς να παλέψεις μαζί με το Επιμελητήριο σε κάποια θέματα που αφορούν ολόκληρη την Κεφαλονιά, καλό θα είναι να βάλεις την πίκρα των εκλογών στην άκρη.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts