Σκέφτεται να υιοθετήσει παιδί η Μαρία Μπεκατώρου, εκτός και αν…

Τον απολογισμό της για την χρονιά που πέρασε κάνει η Μαρία Μπεκατώρου και μιλά για όλους και για όλα. Η παρουσιάστρια του “Still Standing” αποκαλύπτει το άγχος που είχε αρχικά για την παρουσίαση του παιχνιδιού, την καρμική φιλία με την Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά και τις προσπάθειές της για ένα παιδί.
«Είμαι στη φάση που προσπαθώ να αποκτήσω ένα δικό μου παιδί και το πιστεύω», αποκαλύπτει η Μαρία Μπεκατώρου και εξομολογείται πως η περσινή χρονιά της έδωσε πολλές όμορφες στιγμές.
-Αλλαγές συμπεριφοράς ανθρώπων είδες απέναντί σου από τη στιγμή που μπήκες στα μεγάλα κανάλια;
«Βέβαια. Όμως καταλαβαίνω. Ξέρω να κρίνω. Υπάρχουν άνθρωποι που σε πλησιάζουν λόγω της δημοφιλίας σου και ξέρεις πως όταν τελειώσει όλο αυτό θα τελειώσουν και αυτοί ταυτόχρονα».
-Όμως, δημιουργήθηκαν και αληθινές φιλίες;
«Ναι, βέβαια. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι οικογένειά μου… Είναι καρμική η φιλία μου με την Υβόννη».
-Οι πολλές απαιτήσεις στη δουλειά άφησαν πίσω το κομμάτι προσωπική ζωή και οικογένεια;
«Ποτέ δεν έγινε αυτό. Πάνω απ’ όλους έχω τον Αντώνη μου, την οικογένειά μου και θα τον έχω για πάντα. Την περίοδο που μπορούσα να κάνω περισσότερα στο κομμάτι οικογένεια, να προσπαθήσω για ένα παιδί, είχα έντονο επαγγελματικό πρόγραμμα και τα πράγματα πήγαν πίσω».
-Το μετάνιωσες;
«Όχι, καθόλου, κάθε πράγμα γίνεται στον καιρό του».
-Είναι ακόμη στις επιθυμίες σου ένα παιδί;
«Φυσικά και ακόμη προσπαθώ γι’ αυτό».
-Το ενδεχόμενο υιοθεσίας ενός παιδιού θα το σκεφτόσουν;
«Όχι ακόμη. Είμαι, όπως σου είπα, στη φάση που προσπαθώ να αποκτήσω ένα δικό μου παιδί και το πιστεύω. Στην πορεία μπορεί να το σκεφτώ και αυτό».
-Η άποψή σου για την υιοθεσία ποια είναι;
«Ένα πολύ σημαντικό έργο. Μια γενναία πράξη αγάπης. Στην Ελλάδα βέβαια πρέπει να πληρούνται πολλές και συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να προχωρήσει μια υιοθεσία. Και νομίζω υπάρχει και μεγάλη γραφειοκρατική διαδικασία. Έχω φίλους που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά για να καταφέρουν να προχωρήσουν στην υιοθεσία ενός παιδιού».

Επιμέλεια Αλέξης Μίχας

Related Posts