Οι… παραπεταμένοι πολίτες των Φάρσων από την Δημοτική Αρχή

Επιστολή-καταγγελία λάβαμε από κατοίκους των Φάρσων, οι οποίοι κατηγορούν την Δημοτική Αρχή ότι τους έχει εγκαταλείψει. Οι φωτογραφίες δείχνουν του λόγου το αληθές και τα συμπεράσματα είναι δικά σας. Η επιστολή αναφέρει:
«Αναγκαζόμαστε να στείλουμε αυτή την επιστολή-καταγγελία γιατί η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων, παρά τις εδώ και αρκετό καιρό υποσχέσεις των αρμοδίων, αλλά και του ίδιου του Δήμαρχου. Συγκεκριμένα στην κοινότητα Φάρσων (τοποθεσία Δεξαμενές, οδός Μαρτσέλα) η κατάσταση είναι ανυπόφορη για εμάς που μένουμε εκεί τώρα το χειμώνα. Ο δρόμος μετατρέπεται σε λίμνη και είναι αδιάβατος να πάνε τα παιδιά στο σχολείο. Αλλά και οι πέτρες που πέφτουν στο δρόμο είναι ένα ακόμα πρόβλημα. Λίγο τσιμέντο για να κλείσουν οι λακκούβες δεν είναι και μεγάλο θέμα, νομίζω. Επίσης δεν υπάρχει φωτισμός παρά το ότι η ΔΕΗ έχει συντάξει μελέτη (για 5 κολώνες) και ο Δήμος ΔΕΝ προβαίνει (με διάφορες δικαιολογίες) στην τοποθέτησή τους. Πάνω από 6 χρόνια χρόνια μόνο υποσχέσεις ακούμε, αλλά έργο μηδέν. Βέβαια εμείς οι πολίτες β΄κατηγορίας πληρώνουμε κανονικά τα δημοτικά τέλη, αλλά είμαστε παραπεταμένοι».
Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες την Πέμπτη 11/1/17 μετά από μια βροχούλα της μισής ώρας. Φανταστείτε τι γίνεται όταν βρέχει πολύ ή όταν έχει μολημέρια.

2 3

Related Posts