Δεν καταλαβαίνουν τίποτε οι Πρόννοι, 5-0 διέλυσαν τα Ομαλά

Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση, πέρα από κάποιες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, οι Πρόννοι πέρασαν δια περιπάτου σήμερα το απόγευμα από τις Κεραμειές νικώντας τα Ομαλά με το εμφατικό 5-0.
Η ομάδα του Δημήτρη Κουρκουμέλη, κάνοντας καταπληκτικό πρωτάθλημα, εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας και η επόμενη αγωνιστική είναι κομβική, αφού παίζει με τα Διλινάτα, που βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω. Οι φιλοξενούμενοι από νωρίς έδειξαν τα… δόντια τους και κατάφεραν να προηγηθούν πολύ γρήγορα στο σκορ και να κόψουν τον… βήχα των γηπεδούχων. Πριν συμπληρωθούν δύο λεπτά αγώνα ο Ζαρνακούπης θα δοκιμάσει το πόδι του έξω από την περιοχή και νικώντας τον Τσακαρισιάνο θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Στη συνέχεια τα Ομαλά προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς όμως να δημιουργήσουν καταστάσεις μπροστά από την εστία του Παπαβασιλείου. Οι Πρόννοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο πήραν καθαρό προβάδισμα στο σκορ. Στο 44 ο Παπαδημητρόπουλος, που φέτος κάνει ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα, με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από κόρνερ του Σπύρου Κουρκουμέλη, θα κάνει το 2-0 για την ομάδα του, σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης οι Πρόννοι ανέβασαν και άλλο την απόδοσή τους, με τα Ομαλά να δείχνουν πολλές αδυναμίες στον αγωνιστικό χώρο. Στο 65 ο Σπύρος Κουρκουμέλης θα εκτελέσει κόρνερ και ο Περαματζήςμ που μόλις είχε μπει στο ματς, με πλασέ μέσα από την περιοχή θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στα στημένα οι φιλοξενούμενοι σήμερα ήταν όλα τα λεφτά και από ένα τέτοιο χτύπημα ήρθε και το τέταρτο γκολ της ομάδας. Το κόρνερ εκτέλεσε στο 71 ο Μοντεσάντος αυτή τη φορά και ο προωθημένος Κυριάκος Κουρκουμέλης με προβολή νίκησε τον Τσακαρισιάνο κάνοντας το 4-0 για την ομάδα της Σκάλας. Ο Περαματζής θα πετύχει και δεύτερο γκολ στο ματς στο 81. Ο Τραυλός θα εκτελέσει το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα θα πάει στον Μπάμπη, που στην πρώτη του συμμετοχή με τους Πρόννους θα βγάλει την ασίστ με το κεφάλι για τον σκόρερ. Η νίκη των Πρόννων ήταν αφιερωμένη στον τραυματία Κώστα Ζαπάντη και τον τερματοφύλακα, Σπήλιο Καστή, που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τον τραυματισμό του πριν από δύο μήνες. Ο Καστής φεύγει για την γενέτηρά του την Πάτρα.
ΟΜΑΛΑ: (Σπυράγγελος Τζωρτζάτος), Τσακαρισιάνος Στ., Σέρρας, Λαζαράτος, Δανελάτος, Νεόφυτος Χ. (78 Μαζαράκης), Καραντινός-Νεόφυτος (83 Τριανταφύλλης), Χρυσανθακόπουλος, Τσακαρισιάνος Χρ., Τσουραμάνης, Τζάκης, Πούλα.
ΠΡΟΝΝΟΙ: (Δημήτρης Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Ρώσσης (72 Κουρκουμέλης Αλ.), Κουρκουμέλης Χρ., Παπαδημητρόπουλος, Μπεσλίκας, Κουρκουμέλης Σπ., Μπάμπης (81 Αλεξίου), Ζαρνακούπης (63 Περαματζής), Τραυλός, Μοντεσάντος, Στάβερης (68 Κουρκουμέλης Κ.).

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

1 2 3 4 5

Related Posts