Θρίαμβος Γιάννη Βουτσινά, τρίτος στις εκλογές της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας

Το… παραμύθι με τον νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πειραιά, τον Κεφαλλονίτη, Γιάννη Βουτσινά συνεχίζεται. Μετά το 70% που πήρε στον Πειραιά, σήμερα εξελέγη τρίτος σε σταυρούς στο Δ.Σ. της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Για πολλούς αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη αυτό το αποτέλεσμα, αφού δεν περίμεναν ένας νέος άνθρωπος, χωρίς Επιμελητηριακό παρελθόν στην πλάτη του να πετύχει να αφήσει είτε εκτός νυμφώνος πραγματικά ιερά τέρατα του χώρου είτε αυτά να τερματίσουν κάτω από αυτόν. Δεν είναι μικρό πράγμα να αφήνεις πίσω σου τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Αθήνας ή τον πρόεδρο του Επιμελητρίου της Θεσσαλονίκης, άνθρωποι με αποδεδειγμένη την προσφορά τους στα Επιμελητηριακά τα προηγούμενα χρόνια. «Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που με στήριξαν με την ψήφο τους, που εμπιστεύθηκαν έναν νέο άνθρωπο και νέο Επιμελητηριακό. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συμπατριώτες μου, Σταύρο Σπαθή και Πολυχρόνη Δενδρινό. Η Κεφαλονιά είναι εδώ, η Κεφαλονιά και ο Πειραιάς θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στα Επιμελητηριακά δεδομένα της χώρας από εδώ και πέρα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Βουτσινά μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.
Πέρα από τον δικό μας, Γιάννη Βουτσινά, σήμερα βρέθηκαν στην Αθήνα αρκετοί ακόμη δικοί μας που πέρασαν από την Ένωση Επιμελητηρίων είτε για να ψηφίσουν είτε για να δουν πως είναι τα πράγματα. Ο πρόεδρος του δικού μας Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής και το μέλος, Πολυχρόνης Δενδρινός ψήφισαν (άγνωστο τι…), ενώ ο αντιπρόεδρος, Ανδρέας Παντελιός και η Όλγα Μαραβέγια απλά για να δουν τις διαδικασίες. Πάντως όλοι οι επτανήσοι χάρηκαν για την είσοδο του Γιάννη Βουτσινά στο Δ.Σ., από την στιγμή που δεν τα κατάφερε να εκλεγεί στο Δ.Σ. ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας κ. Χονδρογιάννης.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

1 2 3 4 5 6 7 8

 

Related Posts