Αλληλοεξουδετερώθηκαν Εικοσιμία και Πρόννοι μένοντας στο 1-1

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, Εικοσιμία και Πρόννοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 και ταυτόχρονα έχασε έδαφος η κάθε ομάδα. Οι Πρόννοι εκτοπίστηκαν από την πρώ τη θέση και η Εικοσιμία δεν κατάφερε να πλησιάσει τα Φωκάτα.
Από την αρχή το ματς έδειξε ότι θα ήταν κλειστό και σκληρό, αφού αμφότεροι οι αντίπαλοι προστάστευσαν τις άμυνές τους δίνοντας πολύ ενέργεια στη μεσαία γραμμή, όπου είχαμε και τις περισσότερες μονομαχίες. Η Εικοσιμία ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο,, ενώ οι Πρόννοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος ειδικότερα μετά το γκολ που δέχθηκαν. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν έχοντας περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ και μάλιστα δύο φορές. Στο 18 μετά από προσπάθεια του Σπύρου Κουρκουμέλη η μπάλα έφτασε στον Στάβερη μέσα στην περιοχή, αυτός σούταρε ανενόχλητος, αλλά ο Σέσα κατάφερε να αποκρούσει με τα πόδια. Στο 25, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Κουρκουμέλη από τα αριστερά, ο Ζαρνακούπης βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Σέσα, έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ της Εικοσιμίας κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 39, στην καλύτερη φάση της Εικοσιμίας στο πρώτο μέρος, ο Λογκόνης θα εκτελέσει το κόρνερ, οι αμυντικοί των Πρόννων δεν θα καταφέρουν να διώξουν σωστά και από πολύ κοντά ο Φωκάς θα σουτάρει, για να στείλει την μπάλα μόλις άουτ.

Η χρυσή αλλαγή του Δημήτρη Κουρκουμέλη έδωσε τον βαθμό
Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν καλύτερο, είχε περισσότερες ευκαιρίες και φυσικά τα δύο γκολ του αγώνα. Στο 53 μετά από φάουλ του Λογκόνη και σύγχιση στην περιοχή των Πρόννων, ο Φωκάς από κοντά αυτή τη φορά δεν αστόχησε και άνοιξε με σουτ το σκορ για την ομάδα του. Στη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για πέσιμο του Κατσιλίδη μετά από σπρώξιμο, πριν η μπάλα καταλήξει στον σκόρερ. Στο 67 ο Ζαρνακούπης θα βγάλει τον Μοντεσάντο μέσα στην περιοχή πλάγια αριστερά, ωστόσο τα δύο σουτ του επιθετικού των Πρόννων θα εξουδετερώσει ο Σέσα. Στο 70 η Εικοσιμία είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς, αλλά ο Καπλάνης στο τετ-α-τετ θα νικηθεί από τον Παπαβασιλείου μένοντας το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Στάβερη θα εξουδετερώσει ο Σέσα και στο 80 θα έρθει η ισοφάριση από την χρυσή αλλαγή του Δημήτρη Κουρκουμέλη, τον Περαμαντζή που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγώνα. Ο Μοντεσάντος θα εκτελέσει το φάουλ λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, ο Τραυλός δεν θα πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε, η μπάλα έφτασε στον Περαμαντζή και αυτός από κοντά με προβολή έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν καταγράφηκε κάποια σπουδαία φάση για τις δύο ομάδες. Να σημειώσουμε ότι το ματς παρακολούθησε και ο Περιφερειάρχης, Θόδωρος Γαλιατσάτος. Τον βαθμό της ομάδας του χάρισε στον μικρό του γιο Βλάσση, ο τερματοφύλακας των Πρόννων, Χρήστος Παπαβασιλείου.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: (Δημήτρης Ζησιμάτος), Σέσα, Μπάμπης Σ. (84 Κορσιάνος Π.), Στεφανάτος, Πολλάτος Δημ., Φωκάς, Αποστολάτος, Κορσιάνος Α., Πολλάτος Α. (77 Ζαμπαύτης), Κούρτι, Λογκόνης (61 Μπούσι), Καπλάνης.
ΠΡΟΝΝΟΙ: (Δημήτρης Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α. Μπάμπης Γ., Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χρ., Κατσιλίδης (61 Περαμαντζής), Ζαρκακούπης (88 Κουρκουμέλης Κ.), Τραυλός, Κουρκουμέλης Σπ., Μοντεσάντος, Στάβερης (89 Αναγνώστης).

Υπόλοιπα αποτελέσματα
Ομαλά-Σάμη: 0-2
Εθνικός-Πρόοδος: 0-1
Φωκάτα-Διλινάτα: 1-2

Η βαθμολογία
Διλινάτα 23
Πρόννοι 21
Φωκάτα 18
Εικοσιμία 14
Εθνικός Κεφαλονιάς 12
Σάμη 12
Πρόοδος Ιθάκης 9
Ομαλά 1

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts