Νεαρός τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του πυροβολώντας την στο Ληξούρι

Ένα ακραίο φαινόμενο είχαμε τα ξημερώματα σήμερα στο Ληξούρι όταν νεαρός κάτοικος της πόλης πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τη μητέρα του, την οποία τραυμάτισε σοβαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος συμπολίτης μας είχε έντονη λογομαχία με την μητέρα του και στη συνέχεια την πυροβόλησε 5 φορές, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να τραυματιστεί πολύ άσχημα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εκεί η κατάστασή της κρίθηκε κρίσιμη και αποφασίστηκε η μεταφορά της με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Πάτρας. Η αστυνομία του Ληξουρίου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον δράστη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν φτάσει σε αυτή την ενέργεια. Η κοινωνία του Ληξουρίου είναι αναστατωμένη και προβληματισμένη από το συγκεκριμένο γεγονός, αφού η οικογένεια του δράστη δεν έχει δώσει δικαιώματα.

update: Η άτυχη γυναίκα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και η υγεία της κρέμεται από μια κλωστή. Η αστυνομία του Ληξουρίου εξακολουθεί να ψάχνει για τον δράστη, ο οποίος αρκετές ώρες μετά αποφεύγει τη σύλληψη.

update 2: Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος δράστης συνελήφθη πριν από λίγο από τους αστυνομικούς του Ληξουρίου. Επίσης, πληροφορία που έφτασε πριν από λίγη ώρα αναφέρει ότι ο 23χρονος πριν προχωρήσει στην πράξη εναντίον της μητέρας της είχε προβεί σε καυγά στο μαγαζί που βρισκόταν και έπινε το ποτό του. Αναφορικά με την υγεία της μητέρας του, από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται αναφέρθηκε ότι η κατάστασή της παραμένει πολύ κρίσιμη και η ζωή της κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας
Συνελήφθη, σήμερα Παρασκευή 16.02.2018 το μεσημέρι στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής, ένας 23χρονος ημεδαπός, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοχρησίας. Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης , ο 23χρονος, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην κατοικία του στη Ληξούρι Κεφαλλονιάς, πυροβόλησε με κυνηγητική καραμπίνα και τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι, την 51χρονη μητέρα του και στην συνέχεια πυροβόλησε διαδοχικά, στο εσωτερικό διπλανού διαμερίσματος, στο οποίο διέμενε ένας 21χρονος ημεδαπός, χωρίς να τον τραυματίσει. Ο 23χρονος παρουσιάστηκε εκούσια σήμερα το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Παλικής, όπου και συνελήφθη, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία ο 23χρονος πυροβόλησε την μητέρα του και τον 21χρονο. Η 51χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κεφαλληνίας και στην συνέχεια με αεροδιακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιεί το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου. Ο 23χρονος με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

 

 

Related Posts