Αδελφοποίηση των Οδοντιατρικών Συλλόγων Κεφαλληνίας και Πειραιώς

Σε εορταστική εκδήλωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς στο Ίδρυμα Ευγενίδου στις 10 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η αδελφοποίηση των Οδοντιατρικών Συλλόγων Κεφαλληνίας και Πειραιώς.
Στα πλαίσια της αδελφοποίησης ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κεφαλληνίας τίμησε με το μετάλλιο του Συλλόγου τον καθηγητή Οδοντιατρικής κ. Μιχάλη Τζάκη, Δρ Οδ, Ph D, ως μια κορυφαία προσωπικότητα που συνδέει την Κεφαλονιά με τον Πειραιά στον επιστημονικό και τον ευρύτερο κοινωνικό χώρο. Αναγγέλθηκε επίσης η απονομή του μεταλλίου του Συλλόγου μας στην πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς, κα Μαρία Μενενάκου, Δρ Οδ, που θα πραγματοποιηθεί στην Κεφαλονιά, σε επόμενη συνάντηση αντιπροσωπειών των δύο Συλλόγων. Στην εορταστική εκδήλωση για την αδελφοποίηση, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κεφαλληνίας παρουσίασε ένα βίντεο 6/ λεπτης διάρκειας, με θέμα «Όψεις της Κεφαλονιάς», για να συστήσει τον τόπο μας και τον Σύλλογό μας στους Πειραιώτες συναδέλφους, με ερασιτεχνικές φωτογραφίες που δεν έχουν δημοσιευθεί και από οπτικές γωνίες διάφορες αυτών που είναι ευρύτερα γνωστές από το διαδίκτυο. Το βίντεο αναρτήθηκε στο You Tube και όποιος επιθυμεί μπορεί να το δει στην διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=Gsx4iXvGM2o.
Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιώς, της οποίας η πρόεδρος κα Μαριολένη Νεοφύτου-Ζαφειράτου απηύθυνε χαιρετισμό, η δε Μαντολινάτα παρουσίασε μουσικό πρόγραμμα. Εκτενές φωτογραφικό ρεπορτάζ έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο από το περιοδικό Tooth News, σε άρθρο με τίτλο «Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιώς γιόρτασε… πολλά» και είναι ελεύθερα προσβάσιμο στην διεύθυνση https://toothnews.gr/o-odontiatrikos-syllogos-peiraiws-giortase-polla/. Θερμές ευχαριστίες οφείλει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κεφαλληνίας στον κ. Σωκράτη Μπένο, για την σύνθεση και παραχώρηση της μουσικής που χρησιμοποιήθηκε στο βίντεο του Συλλόγου μας, στον κ. Γιώργο Διακάτο, που έπαιξε κιθάρα κατά την ηχογράφηση, στον κ. Σπύρο Καμπίτση, που ανέλαβε την δημιουργία του βίντεο και στο Κοργιαλένειο Διοικητικό Συμβούλιο, που συναίνεσε στην προβολή τεσσάρων εικόνων από την Συλλογή του Κοργιαλένειου Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου.

Για το ΔΣ του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος, Διονύσιος Γ. Γαρμπής
Η Γραμματέας, Ευτυχία Τζανετάτου

1

1 2

Related Posts