Στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία τους πήγαν οι Πρόννοι

Μια ιστορική ημέρα ήταν η σημερινή για την ομάδα των Πρόννων, που ξεπερνώντας το εμπόδιο των Διλινάτων και τον κακό αγωνιστικό χώρο νίκησε τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα με 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου.
Το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν δυνατό και με εναλλαγές συναισθημάτων, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν με το σφύριγμα της λήξης. Οι Πρόνοι, αν και προηγήθηκαν 2-0 καρδιοχτύπησαν μετά τη μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους, που πάλεψαν για την ισοφάριση. Η ομάδα του Δημήτρη Κουρκουμέλη θα ανοίξει το σκορ στο 37. Ο Σπ. Κουρκουμέλης θα εκτέλεσει το κόρνερ, ο Μπάμπης θα πάρει την κεφαλιά με την μπάλα να σταματάει στο χέρι του Χρήστου Τζωρτζάτου. Ο Μοντεσάντος θα εκτελέσει το πέναλτι, θα νικήσει τον Καλαφάτη και θα κάνει το 1-0. Με τη συμπλήρωση 5ο λεπτών αγώνα οι Πρόννοι θα κάνουν το 2-0. Ο Σπ. Κουρκουμέλης θα εκτελέσει ένα ακόμη στημένο και ο Ζαρνακούπης με κεφαλιά θα δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν και θα βάλουν φωτιά στο ματς. Η κεφαλιά του Δημήτρη Τζωρτζάτου μετά από το κόρνερ του Βουκελάτου θα καταλήξει στα δίχτυα του Παπαβασιλείου για το 2-1. Ο τερματοφύλακας των Πρόννων στο 78 θα κρατήσει τη νίκη και την πρόκριση, αφού μετά το σουτ του Τούρλα και την κόντρα σε αμυντικό η μπάλα πήγαινε για τα δίχτυα, ωστόσο θα κάνει την απόκρουση του αγώνα. Το 2-1 θα μείνει μέχρι το τέλος και οι ποδοσφαιριστές των Πρόννων μαζί με τον προπονητή και τους παράγοντες θα πανηγυρίσουν την είσοδό τους στον τελικό, περιμένοντας την άλλη Τετάρτη να μάθουν τον αντίπαλό τους από την αναμέτρηση του Παλληξουριακού με την Εικοσιμία.
ΠΡΟΝΝΟΙ: (Δημήτρης Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Σπαθής, Κουρκουμέλης Αλ., Μπάμπης (84 Αναγνώστης), Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χρ., Ζαρνακούπης (90 Κουρκουμέλης Κυρ.), Τραυλός Αθ. (80 Κατσιλίδης), Κουρκουμέλης Σπ., Μοντεσάντος, Στάβερης (66 Περαματζής).
ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Θόδωρος Βουκελάτος), Καλαφάτης Λ., Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Αναλυτής Θ. (46 Τούρλας), Κλειτογιάννης, Τζωρτζάτος Διον., Ντεντλάλα, Τζωρτζάτος Χρ. (76 Κοσμάτος), Βουκελάτος, Καλαφάτης Ε. (80 Τζωρτζάτος Φ.), Τζωρτζάτος Γερ. (88 Λουκάτος).

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

προννοι

Related Posts