Τουρκική επιθετικότητα «Ante Portas»

Αγοραίο πεζοδρόμιο η βουλή των Ελλήνων. Kουρέλι η ελληνική δημοκρατία. Και αντί να μονιάσουν οι Έλληνες ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ εν όψη του κινδύνου πολέμου που πλησιάζει απειλητικώς τα εθνικά μας θέματα, οι εκπρόσωποι του Έθνους μεταβάλλονται σε εμπαθείς δογματικούς υποστηρικτές ενός διεφθαρμένου αρρωστημένου κατεστημένου.
Ένα κατεστημένο που «σώνει και καλά» διαιωνίζει την διχόνοια και τροφοδοτεί τον διαχρονικό διχασμό των Ελλήνων, τον βρικόλακα του παρελθόντος, που στοίχισε στην πατρίδα μας ανείπωτες εθνικές συμφορές και πέραν τούτου στρέφει την γνώμη των ευρωπαίων εναντίον μας με τέτοιο αξιώτικο τρόπο, που για να κατανοήσει κανείς, πρέπει να επισκεφτεί τις ευρωπαϊκές χώρες και να εμπλακεί με τους κατοίκους σε θέματα γύρω από τη σημερινή κατάσταση στην πατρίδα του Περικλέους. Βαλλόμεθα από ένα τσουνάμι οικονομικών σκανδάλων, την έκταση των οποίων πολύ δύσκολα μπορούσε άνθρωπος να διανοηθεί, με ζημιά πολλών δισεκατομμυρίων για το δημόσιο, ενώ το μίσος μερίδας της αντιπολίτευσης, μας θυμίζει τον μεγάλο εμφύλιο του ’45.
«Σας πετσοκόψαμε στον Γράμμο… θα σας πετσοκόψουμε και στην βουλή…». «Μάρτυρες κουκουλοφόροι, σε στιλ μαφίας.». « Η συμμορία της κυβέρνησης». Στις επόμενες εκλογές οι ψηφοφόροι πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα «στην δημοκρατία» και τον «φασισμό». Δεν γνωρίζουμε πόσοι συμμερίζονται αυτές τις απόψεις, αλλά εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στο ελληνικό κοινοβούλιο, μας προκαλεί αηδία και εμετό… Καλά δεν υπάρχει ίχνος αξιοπρεπείας και φιλότιμου, αλλά και σεβασμού στην ελληνική δημοκρατία και το σύνταγμα της χώρας; Φλομώσαμε στις απειλές!
Ο βόρβορος που σήκωσαν οι Έλληνες πολιτικοί γύρω από το σκάνδαλο «Novartis» και επισφράγισαν την άποψη της πλειοψηφίας των πολιτών, ότι η μεθοδολογία και η ρητορική των σοφισμάτων από τους «θιγόμενους» πολιτικούς, αποδεικνύει ότι οι απειλές ορισμένων ξεπερνούν τα όρια της αρρωστημένης μισαλλοδοξίας και ρίχνουν νερό στο μύλο του αδελφοκτόνου διχασμού. Μια αρρωστημένη νοοτροπία ιδιοκτησιακής αντίληψης της εξουσίας και αναπόλησης της «εθνικοφροσύνης» με το «πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων» όπου η ελίτ επέβαλε την «Δεξιά» δημοκρατία που είχε τοποθετηθεί στη διακυβέρνησης της χώρας. Ένα ανελεύθερο και αρρωστημένο κλήμα της εποχής του Γράμμου, εκτροφείο μιας ομάδας υπανθρώπων που σκώπτονται με την λογική του Κωντζαμάνη, για να κρατηθούν στην εξουσία, τα μαρτύρια του ΕΑΤ- ΕΣΑ και τον εκτοπισμό των αριστερών στην Μακρόνησο, ως «επικίνδυνους για την χώρα». Αυτό αναπολούν οι ακροδεξιοί που όπως δηλώνουν, «δεν ανέχονται την διακυβέρνησης της χώρας στα χέρια της Αριστεράς».
Ε! όχι κύριοι! Ο κόσμος σας ξέρει και ο Μακιαβελικός τρόπος σφετερισμού της εξουσίας δεν πείθει ότι νοιάζεστε για τα δικαία των χρεοκοπημένων Ελλήνων, που φτώχυναν από τα κατορθώματα σας, την «ειλικρίνεια σας» να εργαστείτε για το καλό του λαού, αδικώντας τον, ληστεύοντας τον και αναγκάζοντας τον να πληρώσει την λαφυραγώγηση του από εσάς, μέχρι του βαθμού να μην έχει τα προς το ζειν, ενώ οι Offshore, αυξαίνουν και πληθαίνουν. Η ελληνική κοινωνία γνωρίζει πλέον «τα αγαθά» που του προσέφεραν οι εκπρόσωποι του ελληνικού έθνους, ενώ οι ίδιοι στο σύνολό τους χαίρουν, πνιγμένοι στα πλούτη και τα αναρίθμητα ακίνητα τόσο στην χώρα όσο και το εξωτερικό. Είδατε; Ενώ οι ξένες υπηρεσίες F.B.I. ξεσκεπάζουν τις ανομίες και τα ατελείωτα σκάνδαλα, οι ανθέλληνες πολιτικοί «Ουδέν γνωρίζουν» και κατηγορούν τους μάρτυρες, για «επικινδύνους και αισχρούς συκοφάντες». Το ίδιο σενάριο με τις αποκαλύψεις της λίστας Λαγκάρντ, Λουξεμβούργου, Αγγλίας, κτλ. Οι εξεταστικές επιτροπές, ουδέν αποκάλυψαν ειμί μόνο την εξαπάτηση των Ελλήνων, που είχαμε την αφέλεια να πιστεύουμε ότι «κάτι θα γίνει».
Δηλαδή οι Έλληνες πολιτικοί και διαπλεκομενοι όλοι αθώοι, «βγήκαν όλοι νικητές και χάσαμε όλοι οι άλλοι»! Και ο αφελής λαός, μάταια περιμείνει την «αλήθεια να λάμψει»και «το μαχαίρι να φτάσει στο κόκαλο». Τα μαλάκια όμως δεν έχουν κόκαλο! Ελλάς, αλλοίμονο! Καταρρέεις κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες της ιστορίας σου, διότι απλά η οικονομική ελίτ σε εχει χρεοκοπήσει με τις ρεμούλες και «ουδέν γνωρίζει. Και ενώ οι Έλληνες πολιτικοί αλληλοτρωγονται, οι Τούρκοι προετοιμάζονται για πόλεμο εναντίον μας. Βέβαια τους περιμένουμε τους Μεμέτηδες, να πάρουν το μάθημα τους. Αρκεί οι Ευρωπαίοι φίλοι μας να βοηθήσουν περισσότερο από τότε που κάποιοι άλλοι «Σύμμαχοι» έβαλαν τους Τούρκους να πατήσουν την Κύπρο! Απολαμβάνουμε την κακοσμία του βόθρου του ελληνικού κοινοβουλίου; Μαλλιά κουβάρια, αντιπαραθέσεις, απειλές ο ένας για τον άλλον, σοφίσματα και ένα υβρεολόγιο μιας χειρίστης ποιότητας νοοτροπίας. Αυτούς θα πάμε αύριο να ψηφίσουμε για ηγέτες αντί να τους στείλουμε στο Διάολο; Αυτή την ψυχοφθόρα άκαρη της ηρωικής μας πατρίδας;
Οι κυρίως όμως υπεύθυνοι για την χρεοκοπία μας και την απαξιωτική συμπεριφορά των «συμμάχων» φταίνε «οι κληρονόμοι της εξουσίας», οι οποίοι κολυμπούν στα εκατομμύρια, ενώ επιβάλουν στον λαό να ζήσει με 350 ευρώ, δηλαδή να εξαθλιωθεί και να σβήσει μέσα σε μια πενταετία. Αίσχος επίορκοι του ελληνικού συντάγματος! Είναι απόλυτη ανάγκη να μονιάσουν όλοι οι Έλληνες ενώπιων της απειλής των μονίμων και δογματικών εχθρών του έθνους μας. Δεδομένου ότι μερικοί μας θεωρούν ανίκανους να διαχειριστούμε την διάσωση της πατρίδος μας, οι λίγοι φίλοι λυπούνται, οι εχθροί μας χλευάζουν και μας αφήνουν στην τύχη μας την οποία εμείς οι ίδιοι χτίσαμε λες και είμαστε οι μόνιμα ηττημένοι όλων των διπλωματικών και πολιτικών δραστηριοτήτων μας.

Γιάννης Ζερβός

Related Posts