Άνετα στον τελικό ο Παλληξουριακός, 3-0 την Εικοσιμία στο Ληξούρι

Αυτό που δεν κατάφερε να πάρει πέρσι από την Σάμη θα διεκδικήσει φέτος ο Παλληξουριακός κόντρα στους Πρόννους, αφού σήμερα το απόγευμα νίκησε με 3-0 την Εικοσιμία στο Ληξούρι και εξασφάλισε θέση στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚΙ.
Η ομάδα της Παλλικής ήταν καλύτερη σε όλη σχεδόν την διάρκεια του ματς. Πέτυχε τρία γκολ, έχασε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει και φάνηκε με γυμνό μάτι ότι τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία. Από την άλλη, η Εικοσιμία δεν κατάφερε να πείσει με την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια αποκλείστηκε. Ένας αγωνιστικός χώρος που δεν ήταν και στην καλύτερη κατάστασή του λόγω των βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν νωρίς το προβάδισμα, αφού πριν συμπληρωθούν τα πρώτα δέκα λεπτά προηγήθηκαν με γκολ του Μουρελάτου, μετά από σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Σέσα. Στο 19 ο σκόρερ θα βγάλει πανέξυπνη μπαλιά στον Άγγελο Βαλεντή  και αυτός δεν θα δυσκολευτεί να νικήσει τον Σέσα (με την βοήθεια κόντρας) και να κάνει το 2-0 για την ομάδα του, σκορ που έμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο μισό ο Παλληξουριακός ήταν η ομάδα που μπήκε πάλι πιο δυνατά, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Σέσα που δύο τουλάχιστον φορές γλίτωσε την ομάδα του από το τρίτο γκολ. Ένα τρίτο γκολ που ήρθε τελικά δέκα λεπτά πριν από τη λήξη του ματς. Ο Κόμητας θα κάνει το γύρισμα και ο Μπαλάσκας με διαγώνιο σουτ θα γράψει το τελικό 3-0.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Σπύρος Παπαδάτος), Σκαματζούρας, Ζάβαλης, Ζερβός, Λυκούδης, Κόμητας, Αρμάντο (62 Μπράτι), Αντωνάτος (62 Πολλάκης), Βαλεντής Αγγ. (71 Μπαλάσκας), Χασάι (81 Καππάτος), Μουρελάτος, Αραβαντινός.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: (Δημήτρης Ζησιμάτος), Σέσα, Μπάμπης, Στεφανάτος, Φωκάς, Αποστολάτος, Κορσιάνος Αντ., Μπούσι (71 Πολλάτος Διον.), Πολλάτος Αλ. (81 Κορσιάνος Παν.), Μανέντης (88 Κούρτι), Λογκόνης (46 Ζαμπαύτης), Καπλάνης.

Ρεπορτάζ Γιώργος Ευαγγελάτος

2 3

Related Posts