Διαδικτυακές, Ανταποδοτικές Υπηρεσίες από το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Στις 28-02-2018 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης στην περιοχή της Σκάλας, κάτι που αποτέλεσε και προεκλογική δέσμευση του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΝΟΗ.
Τη συνεδρίαση παρακολούθησαν οι επαγγελματίες και οι σύλλογοι της περιοχής. Το κύριο θέμα που συζητήθηκε ήταν ο Βιολογικός Σκάλας-Πόρου ο οποίος δεν έχει τεθεί σε λειτουργία παρ’ όλες τις υποσχέσεις που έχουν λάβει οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες από τους αρμόδιους φορείς. Οι επαγγελματίες της περιοχής που παραβρέθηκαν εξέφρασαν την επιτακτική ανάγκη της άμεσης λειτουργίας του Βιολογικού για την αναβάθμιση της ποιότητας και των υγειονομικών συνθηκών της πλέον τουριστικής περιοχής της Κεφαλονιάς. Το ψήφισμα που είχε ετοιμάσει ο κ. Νίκος Κουρκουμέλης πέρασε κατά πλειοψηφία ύστερα από αντεγκλήσεις και διαφωνίες από την παράταξη του κ. Γασπαρινάτου.
Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τον εκπρόσωπο της εταιρείας Knowledge Broadband Services A.E. για τις Διαδικτυακές (cloud) Ανταποδοτικές Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη & Εξωστρέφεια των Επιχειρήσεων που προτίθεται να εγκαταστήσει άμεσα το Επιμελητήριο για τη δωρεάν εξυπηρέτηση των μελών του. Σε πρώτη φάση θα προσφέρονται οι ακόλουθες υπηρεσίες:

Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά, www.directmarket.gr
Για πρώτη φορά μια Ηλεκτρονική βιτρίνα και ταυτόχρονα ένα Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα για όλες τις Επιχειρήσεις της χώρας, που αξιοποιεί τις τελευταίες τάσεις της αγοράς – Social Shopping Marketplace. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα και ανεξάρτητου ηλεκτρονικού καταστήματος και διασύνδεση του με τις δυο ηλεκτρονικές βιτρίνες, της Τοπικής αγοράς του Νομού και της Πανελλήνιας των Ελληνικών Επιμελητηρίων: www.directmarket.gr.

Πανελλήνια Τουριστική Αγορά, www.filoxeno.com
Επίσης, για πρώτη φορά το συνολικό Τουριστικό Προϊόν της χώρας σε 8 γλώσσες και ό,τι αναζητά ο επισκέπτης μιας περιοχής, συγκεντρωμένο σε ένα σημείο: π.χ. Διαμονή, Εστίαση, Αναψυχή/Διασκέδαση, Ενοικιάσεις οχημάτων/σκαφών, Εκδρομές/μίνι κρουαζιέρες, Ειδικά σπορ/ Αθλητικές δραστηριότητες, άλλες Δραστηριότητες, Εκδηλώσεις, Τοπικά Προϊόντα, κ.ά. Ειδικά στις επιχειρήσεις διαμονής δίνεται και σύγχρονη εφαρμογή Hλεκτρονικών κρατήσεων με ChannelManager και διαχείριση καταλύματος (www.bookoncloud.com). Για επιχειρήσεις με προϊόντα δίνεται η δυνατότητα πώλησης και μέσα από την Τουριστική πύλη (e-shop) σε όλο τον κόσμο.

On -Line ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
Επέκταση και βελτίωση της υπηρεσίας Online Συμβουλευτικής με την οποία το Επιμελητήριο έγκυρα και συνεχώς Ενημερώνει και Συμβουλεύει ηλεκτρονικά τις Επιχειρήσεις μέλη του, με την συνεργασία της ΣΟΛ Συμβουλευτικής (www.solcons.gr) μέσα από ερωτήσεις Online που απαντιούνται μέσα σε λίγα 24ωρα.

Ο Πρόεδρος                      Ο Γενικός Γραμματέας
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ       ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ

2 3

 

Related Posts