Μετά από πεντέμισι μήνες «έσπασε» το αήττητο του ΑΣΚ στην Πάτρα από την Παναχαϊκή

Χρειάστηκε να περάσουν πεντέμισι μήνες και 22 αγωνιστικές από την έναρξη της σεζόν της Α1 ΕΣΚΑ-Η, για να βρεθεί ομάδα που θα νικήσει τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά.
Το κατάφερε η Παναχαϊκή σήμερα στην Πάτρα, η οποία μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι, υποχρέωσε τον πρωτοπόρο ΑΣΚ στην πρώτη του ήττα με 48-39. Σε μία πολύ κακή μέρα για την ομάδα της Κεφαλονιάς, που ήταν πολύ άστοχη επιθετικά, κατάφερε να περιορίσει αμυντικά τους αντιπάλους της, όμως αυτό δεν έφτανε να της δώσει και την νίκη. Το παιχνίδι διεκόπη και μία φορά στις αρχές και ολοκληρώθηκε με την παρουσία της Αστυνομίας. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και χρήσιμη ήττα, στο σημείο που συνέβη, εν όψει των πλέι οφ. Άλλωστε ο ΑΣΚ δεν χάνει την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Την επόμενη εβδομάδα ο ΑΣΚ θα υποδεχθεί στο Αργοστόλι τον Αίολο Αγυιάς.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 3-9 , 21-19 , 34-30 , 48-39
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. : Μασούρας 6 , Ρέλας 16 (2), Παπαγεωεωργίου 2, Λιβιεράτος , Ζαφειρόπουλος 2, Διαμαντόπουλος, Σαμαράς 2 , Ζαπανιώτης 2, Καπερώνης 8 (1) , Λεβεντόπουλος 2 , Παλαδινός 8 .
ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (Λεωνίδας Παπαδάτος): Χουλιαράς 6, Μπαχός 4, Ακτύπης 12, Βαλλιανάτος 5, Τσαπρούνης 10 (1) , Μουίκης , Χατζής 2, Αγγελάτος , Θεοδωράτος.

Από το Γραφείο Τύπου του ΑΣΚ

2 3 4

Related Posts