Δραστηριότητες του Α.Ο. Σάμης κατά την Πασχαλινή περίοδο

Ο Αθλητικός Όμιλος Σάμης την περίοδο των εορτών του Πάσχα θα συμμετάσχει, αλλά και θα διοργανώσει ομορφες εκδηλώσεις.
Το Σάββατο της Ανάστασης η παιδική μας ομάδα θα συμμετάσχει στο σπάσιμο της στάμνας που θα πραγματοποιηθεί στον ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην Σαμη. Ένα έθιμο το οποίο τείνει να καθιερωθεί έχοντας μεγάλη ανταπόκριση. Φυσικά θα παραβρεθεί όλος ο αθλητικός όμιλος με την παιδική ομάδα να αναλαμβάνει να «ρίξει» την στάμνα απ το καμπαναριό.
Την Δευτέρα του Πάσχα 9/3 με ώρα εναρξης 12:00 διοργανώνεται ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων αλλά και έν ενεργεία ποδοσφαιριστών, θέλοντας έτσι να ενώσουν το παρελθόν με το παρόν. Φυσικά ο οποιοσδήποτε θέλει να αγωνιστεί είναι ευπρόσδεκτος καθώς το παιχνίδι αυτό είναι κυρίως για τον κόσμο. Θα υπάρχουν ψησταριές όπου και θα δίνεται δωρεάν φαγητό στον κόσμο που θα παραβρεθεί και φυσικά μουσική που θα δίνει έναν όμορφο τόνο. Έτσι ο ΑΟΣ θέλει να κλείσει την ποδοσφαιρική χρονιά, ευχαριστώντας τον κόσμο που ήταν στο πλευρό της ομάδας.
Την Τρίτη του Πάσχα 10/3 στις 21:00μ.μ διασκεδάζουνε όλοι μαζί, ενισχύοντας παράλληλα οικονομικά την ομάδα μας, στο Manifiko cafe bar με live μουσική του Στέλιου Μαγαλιού σε ένα όμορφο ανοιξιάτικο βράδυ.
Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε όμορφα αυτές τις γιορτές

Από τον Α.Ο. Σάμης

Related Posts