Σε πλήρη εγρήγορση ο Εμπορικός Σύλλογος Σκάλας, που καθαρίζει και καλωπίζει το χωριό

Πέρασαν ήδη 50 ημέρες από την εκλογή του νέου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σκάλας και παρ’ολο το σύντομο αυτό χρονικό διάστημα προσπαθούμε να κάνουμε όσο το καλύτερο δυνατόν ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε διαφορά θέματα που αφορούν το χωριό μας.
Ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή με τους κατοίκους ακούγοντας τα προβλήματα και προσπαθώντας να προβαίνουμε σε λύσεις σε ότι περνάει απτο χέρι μας, καθώς και να πιέζουμε ολους τους φορείς για την καλύτερη και λειτουργικότερη καλοκαιρινή σαιζόν. Κατά το διάστημα λοιπόν αυτό έχουν πραγματοποιηθεί τα εξής:
1) Ύστερα από άδεια που πήραμε από την αρχαιολογία και υπό την επίβλεψη της αρχαιολόγου Σιμωτά Ρούλα πραγματοποιήθηκε η καθαριότητα της Ρωμαϊκής Βίλας με έξοδα του Συλλόγου μας. Επίσης περιμένουμε να σταλθεί ένας από τους ξεναγούς που έχουν προσληφθεί από την αρχαιολογία για την ξενάγηση στη Ρωμαϊκή Βίλα.
2) Υλοποιήθηκε ο καθαρισμός της παραλίας της Σκάλας για τον οποίο ευχαριστούμε τους εθελοντές το καφέ-bar Metaxa το τοπικό συμβούλιο και το Δήμο για την συνεργασία μας.
3) Υλοποιήθηκαν ήδη τα σεμινάρια του ΕΦΕΤ επιτυχώς με δικιά μας πρωτοβουλία και προγραμματισμό στο Κοινοτικό κτίριο της Σκάλας για να μην αφήσουν οι κάτοικοι έμποροι και επαγγελματίες τις δουλειές τους πηγαίνοντας στο Αργοστόλι ή στο Ληξούρι να τα παρακολουθήσουν. Σύντομα θα πραγματοποιηθούν και τα σεμινάρια για τους Τεχνικούς Ασφαλείας στο Κοινοτικό Κτίριο της Σκάλας.
4) Έχουν ηδη παραγγελθεί και περιμένουμε από μέρα σε μέρα τις νέες πινακίδες σήμανσης για ευκολότερη πρόσβαση στο κέντρο του χωριού μας, την παραλία, το ιατρείο καθώς και την ρωμαϊκή βίλα με έξοδα του συλλόγου μας.
5) Βρίσκεται υπό κατασκευή η ιστοσελίδα για το χωριό μας με διεύθυνση www.skala-kefalonias.gr όπου θα περιέχει πλούσιο διαφημιστικό υλικό των επειχηρησεων και φωτογραφίες του Χωριου μας. Σε εξέλιξη βρίσκεται και η σελίδα του Facebook της Σκαλας.
6) Έχει δημιουργηθεί μια ομάδα στην εφαρμογή VIBER για συνεχή ενημέρωση των μελών του εμπορικού συλλογου σχετικά με τις δραστηριότητες μας.
Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με όλους τους φορείς (Δήμο, Περιφέρεια, Τοπικό Συμβούλιο, Αρχαιολογία κ.τ.λ.) για όλα τα θέματα και προβλήματα που απασχολούν το χωριό μας και θεωρούμε ότι παρ’ολο το σύντομο χρονικό διάστημα που έχουμε εκλεχθεί προσπαθούμε καθημερινά και είμαστε ενεργοί για το καλύτερο δυνατόν.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σκαλας
Πρόεδρος: Ζαπάντης Σπύρος
Αντιπρόεδρος: Σολωμός Σπύρος
Γεν. Γραμματεας: Κουρκουμέλης Κυριάκος
Ταμίας: Μελέτη Ευαγγελία
Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Κουρκουμέλης Ιωάννης

2 3 4

1 2 3 4 5

Related Posts