Η… φαγούρα τελείωσε, επέστρεψε η Εύγερος μαζί με τον Οδυσσέα στα μεγάλα σαλόνια

Κράτησε πολλά χρόνια αυτή η… κολώνια και ήρθε η ώρα τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους και η αδικία ετών, κατά πολλούς, να αποκατασταθεί, με την Εύγερο να γυρνάει μετά από πολύ καιρό στην Α κατηγορία του ποδοσφαίρου μας, μαζί με τον Οδυσσέα.
Αμφότερες οι ομάδες πέτυχαν μεγάλες εκτός έδρας νίκες την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της ανόδου. Ο Οδυσσέας επιβλήθηκε με 3-1 του ΠΑΟ Κεφαλονιάς στις Κεραμειές, ενώ η Εύγερος, μετά από έναν δύσκολο αγώνα πέρασε από τον Καραβόμυλο νικώντας τον Πυλαριακό με 2-1, στερώντας την άνοδο από την ομάδα της Πυλάρου. Η ομάδα των Φαρακλάτων θα προηγηθεί στο 29 με τον Δήμου, ενώ στο 70 οιγηπεδούχοι θα φτάσουν στην ισοφάριση με τον Κοσμάτο. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο το παιχνίδι μύριζε… μπαρούτι με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το “χρυσό” δεύτερο γκολ με τον Τσάκο δίνοντας τη νίκη και παράλληλα την άνοδο στην Εύγερο.
ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ: (Κώστας Βιτωράτος), Καλιβωκάς, Σπαθής (62 Γασπαρής, Καππάτος, Κουγιανός, Κοσμάτος, Νικολοβιέννης, Γρηγοράτος, Σταμούλης Π., Ποταμιάνος, Σταμούλης Ν. (62 Φάντης), Παπαδάτος (55 Σολδάτος).
ΕΥΓΕΡΟΣ: (Χρήστος Παπαναστασάτος), Πετεινάτος, Ποιμενίδης, Στρακάτος, Παπαναστασάτος Χρ. (63 Δρακάτος), Μανωλάτος, Ψάλτης, Δήμου (90 Κοσμάτος), Παππάς, Κανάκης (86 Κόκκινος), Παπαναστασάτος Ε., Τσάκος (74 Πολλάκης).
Στις Κεραμειές ο Οδυσσέας είχε πιο εύκολο έργο κόντρα στον ΠΑΟ Κεφαλονιάς, του οποίου επικράτησε με 3-1 σε αδιάφορο για τους γηπεδούχους παιχνίδι. Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Ιθάκης στο δεύτερο κυριολεκτικά πετούσε φωτιές, αφού κατάφερε να προηγηθεί με 3-0. Τα δύο γκολ του Σέλα και το ένα του Προσαλέντη ήταν αρκετά για τους πρωταθλητές, αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν απλά να μειώσουν σε 3-1 με τον Μακρίδη.
ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: (Τάκης Φωής), Πίρα, Μπεσάι, Παπαδάκης Γ., Σπαθής, Καλογηράτος, Κώστογλου, Λαβός (16 Γκούβας), Βοροκλινιώτης, Μακρίδης, Φωής, Τζωρτζάτος.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ: (Σπύρος Ζερβός), Μουράγι (74 Κουτσουβέλης Ζ.), Κώτσης Α. (89 Λιβάνης), Κοσμάς, Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης, Σέλα, Λαμπρόπουλος, Βλασσόπουλος, Μετσάνι Α. (63 Προσαλέντης Γ.), Βλησμάς, Μήτσουρας (76 Μετσάνι Ε.).

Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ: 14
ΕΥΓΕΡΟΣ: 12
ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ: 8
ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: 4

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

2 3 4 6 7 8

Related Posts