Η ΝΟΔΕ και οι πολιτικοί γενίτσαροι της Κεφαλονιάς

Νεοδημοκράτισες, Νεοδημοκράτες, όταν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσιζε να γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές για τις ΝΟΔΕ από την βάση και όχι από ένα στενό κύκλο στελεχών, στόχος του ήταν να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατό περισσότερους νεοδημοκράτες να συμμετέχουν σε αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Kάποιοι όμως χρησιμοποίησαν πιόνια-εκπροσώπους τους προκειμένου να ικανοποιήσουν τους δικούς τους προσωπικούς στόχους. Όλοι μας έχουμε στεναχωρηθεί με τα καμώματα αυτών των πολιτικών γενίτσαρων που παρεισέφρησαν στην ΝΔ προερχόμενοι από τις νεολαίες άλλων κομμάτων χωρίς όμως ποτέ να μπορέσουν να απαλλαγούν από τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις με τις οποίες τους είχαν μπολιάσει.
Νεοδημοκράτισες, νεοδημοκράτες, να είσαστε σίγουροι ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία ώστε όλοι μαζί ενωμένοι, να πετάξουμε έξω από το πολιτικό μας σπίτι, τους κούκους της πολιτικής, οι οποίοι ήρθαν και στρογγυλοκάθισαν και ούτε λίγο ούτε πολύ θέλουν να τους δώσουμε τα κλειδιά του σπιτιού μας. Κλειδιά δεν πρόκειται να πάρουν. Φθάνει ως εδώ το κακό που έχουν κάνει στη Νέα Δημοκρατία της Κεφαλονιάς.

Γεράσιμος Μουρελάτος

Related Posts