Μήνυση και Αγωγή σε ημερήσια τοπική εφημερίδα έκανε ο επαγγελματίας Παναγής Βαγγελάτος

Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ με τα δημοσιεύματα. Βλέπω όμως ότι αυτό δεν μπορεί πλέον να γίνει. Είμαστε στο χώρο των κατασκευών από το 1985 και κανένας και τίποτα δεν μας έχει χαριστεί. Έχουμε δουλέψει σκληρά από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι οι ψευτοτσαμπουκάδες δεν είναι το στυλ μου και όσο για το μπουκάρισμα στην εν λόγω εφημερίδα υπάρχει σχετικό ηχητικό που το έχει ο δικηγόρος μου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πίσω από όλα αυτά κάποιοι κρύβονται και ο υπόγειος πόλεμος που δέχομαι έχει πρόσωπο για μας. Έδωσα εντολή στο δικηγόρο μου να προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή στην εφημερίδα «Ημερήσιος». Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να το κάνω γνωστό σε όλους ότι επιθυμώ να ασκηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες σε βάρος της εφημερίδας, καθώς τα δημοσιεύματα θίγουν τόσο το πρόσωπό μου όσο και την εν λόγω εταιρεία μου. Τα παραπολιτικά παιχνίδια και οι δημοσιογραφικές ασυλίες που νομίζουν ότι έχουν δεν με ακουμπούν. Απευθύνομαι στην ελληνική δικαιοσύνη που είναι η αρμόδια αρχή να θέσει τέλος σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να σπιλώσουν πρόσωπα και επιχειρήσεις. Δεν φοβάμαι τον κύριο Παπαδάτο ούτε και κάθε άλλον κύριο. Και κάνω γνωστό στον κύριο αυτόν ότι είμαι από τους ανθρώπους που δεν σκύβουν ή προσκυνάνε τον οποιοδήποτε που πιστεύει ότι μπορεί να βρίσκεται στο απυρόβλητο λόγω της Τετάρτης εξουσίας. Δεν έχω πλέον σκοπό να ασχοληθώ άλλο. Ευχαριστώ.
Υ. Γ. Λόγω της οικονομικής κρίσης και της κρίσης στο χώρο της οικοδομής ασχοληθήκαμε και με άλλες δραστηριότητες με γνώμονα την επιβίωσή μας μέσα σε αυτή την λαίλαπα. Ευχαριστώ και πάλι…

Παναγής Βαγγελάτος
ΜΑΡΜΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.

Related Posts