Η Κεφαλονιά θα είναι παρούσα, μέσω Αδελφότητας και Επιμελητηρίου, στην Έκθεση «Γιορτές Θάλασσας»

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά συμμετέχει στις στην Έκθεση «Γιορτές Θάλασσας» στον Πειραιά! Το περίπτερο της Αδελφότητάς μας θα βρίσκεται στο Πασαλιμάνι από 7 μέχρι 10 Ιουνίου.
Θα προβάλλονται τα ντόπια προϊόντα των Κεφαλλονιτών παραγωγών, τα οποία με πολύ χαρά και εγκαρδιότητα μας προσέφεραν! Υποχρέωσή μας είναι να ευχαριστήσουμε όλους , όσους συνέβαλλαν, προκειμένου η συμμετοχή μας να έχει την δέουσα επιτυχία. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Δήμο Κεφαλονιάς για τη διάθεση έντυπου υλικού.
Ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του Σταύρο Σπαθή για τη συνεργασία μας, το οποίο με τις συντονισμένες προσπάθειες του κ. Ξενοφώντα Ευαγγελάτου συνέβαλε στη συλλογή προϊόντων από τους επαγγελματίες- μέλη του!
Ευχαριστούμε τους παραγωγούς γαλακτοκομικών προϊόντων κ.κ. Γαλιατσάτο, Κουλουμπή (Παρίσης), Σταμούλη, Τζωρτζάτο, για την μεγάλη ποικιλία τυριών που μας πρόσφεραν!
Ευχαριστούμε τον Συνεταιρισμό Ρομπόλας Κεφαλονιάς, το οινοποιίο του κ. Χαρτουλιάρη και τον κ. Κονταράκη για τα κρασιά που μας πρόσφεραν!
Ευχαριστούμε τους παραγωγούς κηπευτικών κ. Αμβροσιάτο και το ζεύγος Νεοφύτου για τα ντόπια κηπευτικά που μας πρόσφεραν!
Ευχαριστούμε το φούρνο «Τρίτη Γενιά» των κ. κ. Χαραλαμπέλη- Τζουγανάτου για το ψωμί και τα κρεατοπιττάκια που μας πρόσφεραν!
Ευχαριστούμε τον κ. Λιναρδάτο για τις μάντολες και τα λοιπά τοπικά γλυκίσματα που μας πρόσφερε.
Ευχαριστούμε τον φούρνο του κ. Σπαθή για τα προϊόντα που μας πρόσφερε από Ιθάκη , καθώς και για τα προϊόντα τοπικής παραγωγής από Κεφαλονιά!
Ευχαριστούμε τέλος, τη μεταφορική εταιρία «Λυκούδης», η οποία ανέλαβε να μεταφέρει δωρεάν τις παλέτες με τα προϊόντα στην Αθήνα.
Εκτός όμως και από τις προσωπικές μου ευχαριστίες, θα ήθελα να εκφράσω παράλληλα και τον θαυμασμό μου, για τη χαρά και την προθυμία όλων να συμβάλλουν κατά το μερίδιο που ο καθένας μπορούσε, στο κάλεσμα της Αδελφότητας. Τους εύχομαι να είναι όλοι καλά και να μπορούν πάντα να προσφέρουν! Η Κεφαλονιά πρέπει να είναι πανταχού παρούσα!

Με εκτίμηση
Στέλλα Βουτσινά
Μέλος Δ.Σ. Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά
Υπεύθυνη Κεφαλονιάς

2 3

Related Posts