Κάρτες ενημέρωσης πελάτη καταλυμάτων

Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης ενημερώνειτα Μέλη της, αλλά και όλους τους Επιχειρηματίες του κλάδου, που έχουν στην κατοχή τους Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του ΕΟΤ με αρ. ΜΗΤΕ ή Αρ. Γνωστοποίησης με μορφή «Ενοικιαζόμενα Δωμάτια /Διαμερίσματα –Τουριστικές Κατοικίες –Τουριστικές Επαύλεις»και δουλεύουν μεμονωμένα, με πλατφόρμες ενοικιάσεων (Booking – Airbnb – Expedia κλπ.) ή Tour Operators, πως η διαδικασία Έκδοσης Καρτελών Ενημέρωσης Πελάτη (πρώην Τιμοκατάλογοι) για το έτος 2018, έχει ξεκινήσει.
Η Ομοσπονδία μας λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή και για τις ώρες 9:00πμ – 14:00μμ στο γραφείο της στο Αργοστόλι στην οδό Αντώνη Τρίτση 64, έναντι ΕΟΤ. Σύμφωνα με τον Νόμο 4403/2016 οι Καρτέλες Ενημέρωσης Πελάτη είναι πλέον υποχρεωτικές και η μη τήρηση αυτών στο κατάλυμα επιφέρει πρόστιμο για τον Επιχειρηματία. Δια τούτο λοιπόν σας καλούμε για την έκδοση τους να προσκομίσετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1) ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΟΤ
2) ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΥΠΕΡ ΟΕΕΔΔΚΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK
Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι το γραφείο μας διαθέτει μηχάνημα POS (πληρωμή μέσω κάρτας ) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας, όπως επίσης ότι με την Έκδοση Καρτέλας Ενημέρωσης Πελάτη θα εκδίδεται μαζί και η «Κάρτα μέλους» της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε που δίνει ειδικά προνόμια και εκπτώσεις στους κατόχους της από δίκτυο επιχειρήσεων πανελλαδικά.
Για τους συναδέλφους που βρίσκονται στην Ιθάκη αλλά και για όσους εντός Κεφαλονιάς αδυνατούν να έρθουν στα γραφεία μας, η παραλαβή των δικαιολογητικών από την Ομοσπονδία μπορεί να γίνει είτε μέσω Φαξ είτε μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου και η αποστολή των Καρτελών σας μπορεί να γίνει με τους ιδίους τρόπους αντίστοιχα.
Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε για το Σεμινάριο «Καλάθι Πρωινού» και δεν το έχετε δηλώσει ακόμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία που απαιτείται να γίνει από εσάς προκειμένου να συμμετέχετε και να πάρετε την πιστοποίηση.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 26710-29109 ή στο Email oeeddki1@gmail.com.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΤΣΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ         ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

 

Related Posts