Ερώτηση Νικολόπουλου για την ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αργοστολίου

Επειδή ο καθένας από τη θέση του πρέπει να αναλαμβάνει τον ρόλο και την ευθύνη που έχει επωμισθεί για σοβαρά ζητήματα απαιτεί από όλους τους θεσμικούς παράγοντες «εδώ και τώρα» λύση.
Επειδή, όπως είναι φυσικό και επομένως όλοι οι Κεφαλονίτες και Ιθακίσιοι επίσης απαιτούν να επιλύσετε μια σειρά από ζητήματα και καταστάσεις του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς που χρονίζουν και επανέρχονται με κάθε ευκαιρία. Πρωτεύοντος και επιτακτικά όμως αξιώνουν ξεκάθαρη θέση για το θέμα της στελέχωσης της ΜΕΘ του Γ.Ν.Ν.Κ.
Επειδή και η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης δημιουργεί μια επιπλέον ιδιαίτερη ανησυχία, σχετικά με τις πληροφορίες, που υποστηρίζουν ότι οι αρμόδιοι της 6ης ΥΠΕ να θέλουν να «δανειστούν» την Υποτεχνική Υποδομή της προσδοκώμενης εντατικής του Γ.Ν.Ν. Κεφαλληνίας για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου Πατρών.
Επειδή, οι επαΐοντες υποστηρίζουν πως σε κάθε περίπτωση αυτό δεν μπορεί να γίνει, γιατί η ΜΕΘ Κεφαλονιάς είναι από δωρεά.
Επειδή, μπορεί όμως κάλλιστα άμεσα να στελεχωθεί.
Ερωτάσθε:
Γιατί δεν προχωράτε τις διαδικασίες για την στελέχωση της ΜΕΘ του Γ.Ν.Ν. Κεφαλληνίας;
Αληθεύουν οι πληροφορίες, που υποστηρίζουν ότι οι αρμόδιοι της 6ης ΥΠΕ να θέλουν να «δανειστούν» την Υποτεχνική Υποδομή της προσδοκώμενης εντατικής του Γ.Ν.Ν. Κεφαλληνίας για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου Πατρών και εάν ναι αυτό μπορεί να γίνει όταν η ΜΕΘ Κεφαλονιάς είναι από δωρεά;

Ο Ερωτών Βουλευτής
Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

Related Posts