Μάκης Πολλάκης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια του Παλληξουριακού»

Ο Μάκης Πολλάκης ήταν από τους πρωταγωνιστές τα δύο τελευταία χρόνια για την ομάδα του Παλληξουριακού, αφού με δικά του γκολ της χάρισε πέρσι το πρωτάθλημα και την άνοδό της στη Γ Εθνική και φέτος το Κύπελλο.
Ο επιθετικός που φόρεσε για δύο σεζόν τη φανέλα των ερυθρολεύκων του Ληξουρίου αποφάσισε να αφήσει την ομάδα και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ωστόσο, αυτό το έκανε με μια συγκινητική ανακοίνωση που ακολουθεί:
«Είναι φορές που κάποια συναισθήματα δεν είναι εύκολο να τα περιγράψεις με απλά λόγια και αυτό συμβαίνει γιατί περάσαμε τόσα πολλά μαζί και τόσο έντονες στιγμές, σαν μια μεγάλη παρέα-οικογένεια. Το λιγότερο που οφείλω να κάνω είναι να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια του Παλληξουριακού, τον προπονητή μου και τον κόσμο του, που με αγκάλιασαν αυτά τα δύο χρόνια, σαν να είμαι δικό τους παιδί. Όλοι μαζί φτάσαμε και σε ατομικές διακρίσεις, αλλά και σαν σύνολο κατακτώντας, μετά από πολλά χρόνια για την ιστορία του Συλλόγου, ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και μια αξιοπρεπή πορεία, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Είμαι χαρούμενος που συνέβαλα σε αυτό και υπήρξα παίκτης αυτού του Συλλόγου, τιμώντας τη φανέλα του. Όσο περνάνε τα χρόνια οι προτεραιότητες της ζωής αλλάζουν. Έτσι και εγώ αποφάσισα να αποχωρήσω από το Σωματείο, καθώς θεωρώ ότι ο κύκλος μου κλείνει κάπου εδώ, πετυχαίνοντας τους στόχους που είχα θέσει σαν κίνητρο, πριν συνεργαστώ με την ομάδα και φυσικά αποχωρώ γεμάτος από όμορφες αναμνήσεις, αλλά και σημαντικούς ανθρώπους που γνώρισα εκεί και δέθηκα μαζί τους. Είναι μεγάλη ικανοποίηση να βάζεις στόχους και να τους καταφέρνεις. Και μαζί καταφέραμε πολλά δίνοντας μαθήματα, ήθους, ψυχής και αγάπης για αυτό το άθλημα. Ο Παλληξουριακός είναι μια ποδοσφαιρομάνα, καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί, έχοντας πάντα πλάνο και άτομα γνήσια να την αποτελούν σε όλα τα επίπεδα, με αγάπη και μεράκι για το ποδόσφαιρο. Σίγουρα θα συνεχίσει να το κάνει ακόμη και με δικά του παιδιά, έχοντας ακαδημίες και δίνοντας ευκαιρίες σε παιδιά νεαρά, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά πλέον στα δικά μας δεδομένα. Την ομάδα την αγάπησα και θα συνεχίσω να το κάνω ακόμα, αν και οι δρόμοι μας χώρισαν. Καλή συνέχεια μάγκες σας ευχαριστώ για όλα».

Related Posts