Συναυλία των Μπάση και Ασλανίδου παρέα με την Crepaland, τον Palmo 98,3 και το Spirituz

Πλησιάζουν οι ώρες που ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Ασλανίδου θα δώσουν την πολύ μεγάλη συναυλία στο γήπεδο του Αργοστολίου και οι διοργανωτές είναι έτοιμοι να γεμίσουν εκπλήξεις τον κόσμο που θα την παρακολουθήσει.
Καταρχήν, η Crepaland Aργοστολίου κληρώνει 6 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Δημήτρη Μπάση και της Μελίνας Ασλανίδου, που θα πραγματοποιηθεί στις 20/7 στο ανοιχτό γήπεδο Αργοστολίου.
Όροι συμμετοχής.:
1)Κάνε ταγκ τον φίλο ή τη φίλη σου, που θέλεις να βρεθείς μαζί στη συναυλία.
2)Κάνε share την φωτογραφία.
Ο νικητής θα βγεί μέσω κλήρωσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το πρωί, στις 11.30 στο Crepaland Αργοστολίου. Η ενημέρωση στούς νικητές της κλήρωσης θα γίνει μέσω in box. Απαραίτητη προϋπόθεση να μπείτε στη σελίδα της Crepaland στο facebook: CrepaLand Argostoli Kefalonia. Η Crepaland Αργοστολίου θα έχει το δικό της περίπτερο στον συναυλιακό χώρο με τις γνωστές γλυκιές και αλμυρές γεύσεις.
Περίπτερο θα υπάρχει και από το Spirituz, το πρώτο και μοναδικό ελληνικό αλκοολούχο ποτό με βάση το ούζο. Αφεθείτε σε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία ενός έτοιμου προς κατανάλωση κοκτέιλ που κρύβει μέσα του τη μοναδικότητα του ελληνικού καλοκαιριού. Αυθεντικό ελληνικό ούζο υψηλής ποιότητας αναμειγνύεται με φυσικό χυμό φρούτων και ανθρακούχο νερό. Ένα ποτό που κλείνει μέσα του όλη τη φρεσκάδα και δροσιά του ελληνικού καλοκαιριού και υπόσχεται να απογειώσει τις καλοκαιρινές μας στιγμές. Το απολαμβάνουμε σε τρεις υπέροχες γεύσεις: Πορτοκάλι, Φράουλα και Lime.
Όλα τα παραπάνω δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός της Κεφαλονιάς, ο Palmos 98,3 που είναι ο μέγας χορηγός του ερχομού του Δημήτρη Μπάση και της Μελίνας Ασλανίδου στο Αργοστόλι. Palmos 98,3 και… απογειωθείτε…

Related Posts