3η ετήσια εκδήλωση γευσιγνωσίας κεφαλονίτικων κρασιών

Την Πέμπτη 2 & την Παρασκευή 3 Αυγούστου στην Πλατεία Καμπάνας στις 8.30 μμ θα πραγματοποιηθεί η 3η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ. Από το αμπέλι στην Πλατεία Καμπάνας! Γεύση Οίνου, επίγευση πολιτισμού.
Η 3η Ετήσια Εκδήλωση Οίνου στην Πλατεία Καμπάνας είναι ένα παιχνίδι γεύσεων, αρωμάτων, χρωμάτων και ηχοχρωμάτων. Είναι μια πραγματική γιορτή που ξετυλίγεται από τους αμπελώνες στην ύπαιθρο, τα οινοποιεία της Κεφαλονιάς, τα στέκια διασκέδασης και τους δρόμους της πόλης, πάντα με επίκεντρο την Πλατεία Καμπάνας και το κρασί!
Το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:
Πέμπτη 2 Αυγούστου Συναυλία των σχημάτων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, της Μαντολινάτας Αργοστολίου υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Διονύση Παγουλάτου, &
της Γυναικείας Χορωδίας Αργοστολίου σε έργα Ελλήνων συνθετών, υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Άγγελου Μουρελάτου. Στο πιάνο η Ευαγγελία Φραγκιά.
Παρασκευή 3 Αυγούστου “Με τραγούδι, με κρασί παραμύθι θα ακουστεί”. Πρόκειται για μία μουσικοαφηγηματική παράσταση με βασικό άξονα τον Διόνυσο και το κρασί. Μέσα στην αφήγηση μπλέκονται περίτεχνα παραδοσιακά τραγούδια παρασέρνοντας μας σ’ ένα αυτοσχέδιο γλέντι.
Αφήγηση: Βιργινία Κοκκίνου
Τραγούδι-Μουσική: Εμμανουήλ Παλιάκης, Γιάννης Ανθόπουλος.
Οργάνωση: Οινοποιεία Κεφαλονιάς & Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ).

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. & Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς
Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Related Posts