Ευχαριστήρια επιστολή από τον «Υπερίωνα»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ», το εκπαιδευτικό – βοηθητικό προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστούν θερμά όσους κατέθεσαν χρήματα σε λογαριασμό της Ένωσης, στη μνήμη της αείμνηστης Στεφανίας Βεργωτή. Οι καταθέτες είναι:
Πλήρωμα Sasebo Eco, 150 ευρώ
Μολφέτας Γεράσιμος, 250 ευρώ
Τοτόλου Αγγελική, 100 ευρώ
Ίδρυμα YION Παναγή Φωκά Κοσμετάτου, 300 ευρώ
Βεργωτής Νικόλαος και Γεώργιος, 1.000 ευρώ
Ατσάρος Παναγής, 100 ευρώ
Αλέπορου Μαρία, 50 ευρώ
Εστιατόριο «ο Φάρος – Ληξούρι», 30 ευρώ
Η χρηματική δωρεά θα αξιοποιηθεί για τις λειτουργικές και εκπαιδευτικές ανάγκες του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» στο Λογγό Ληξουρίου.
Η Στεφανία Βεργωτή μέλος της Ένωσης από την ίδρυση της, ήταν υπόδειγμα ξεχωριστού ευαίσθητου ανθρώπου με έντονα συναισθήματα εθελοντισμού, αλληλεγγύης και αγάπης προς τους συνανθρώπους της. Έγινε φίλη και τακτικό μέλος της Ένωσης από την πρώτη στιγμή προσφέροντας αμέριστη υλική και ηθική συμπαράσταση στα Άτομα με Αναπηρία του Σωματείου μας. Σεμνή, ταπεινή, πάντα χαμογελαστή εκπέμποντας μια θετική αύρα δύναμης και αισιοδοξίας σ’ όλους μας, πλαισίωνε με την παρουσία της όλες τις εκδηλώσεις του Σωματείου μας.
Οι ωφελούμενοι Α.μεΑ. της Ένωσης πόνεσαν στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της και επανέφεραν στις σκέψεις τους που μοιράστηκαν μαζί μας, όλες τις ευχάριστες στιγμές των επισκέψεών της στο Κέντρο μας.
Το Δ.Σ της Ένωσης δεν θα τη λησμονήσει ποτέ, της εύχεται «καλό ταξίδι» και γρήγορα να βρει τη θέση που της ταιριάζει στις τάξεις των Αγγέλων. Εύχεται στον αγαπημένο της σύζυγο να έχει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσει τη ζωή του έτσι όπως την έχει διαβεί στο πλευρό της μέχρι τώρα και επίσης «θερμά συλληπητήρια» στους πλησιέστερους συγγενείς της.
Εμείς θα τη μνημονεύουμε πάντα στην ετήσια λειτουργία του Σωματείου και θα αναπολούμε τις ευχάριστες στιγμές που περάσαμε μαζί της.

Η Πρόεδρος
Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου

Related Posts