Θέμης Βαλσαμής: «Επιτακτική η ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης για την Εικοσιμία από την ΕΠΟ»

Η Ένωσή μας μετά την κατάρτιση των Ομίλων στην Γ’ ΕΘνική Ερασιτεχνική Κατηγορία απέστειλε την ακόλουθη επιστολή στον Πρόεδρο της ΕΠΟ:
Κύριε Πρόεδρε, σε συνέχεια του υπ’ αριθμ. 585 Φ:2/19.7.2018 εγγράφου σας και μετά την κατάρτιση των Ομίλων στη Γ Εθνική θα επιθυμούσαμε να μας γνωρίσετε εάν η Ομοσπονδία έχει προγραμματίσει και προτίθεται να ενισχύσει οικονομικά τα μετέχοντα σωματεία. Η κατάρτιση των Ομίλων δυσχεραίνει κατά πολύ την προσπάθεια των σωματείων ειδικά αυτών που προέρχονται από νησιωτικές ενώσεις καθώς τα έξοδα μετακίνησης της ομάδος είναι δυσβάσταχτα.
Θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την οικονομική ενίσχυση των Πρωταθλητών των νησιωτικών ΕΠΣ που θα μετάσχουν στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας. Μια προτεινόμενη μορφή ενίσχυσης – όπως άλλωστε σας έχουμε προτείνει και με το προαναφερθέν έγγραφό μας – είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για λόγους ισότιμης συμμετοχής των μετεχόντων σωματείων να αλαφρύνει οικονομικά τα σωματεία των νησιωτικών Ενώσεων καλύπτοντας τα έξοδα διαιτησίας και παρατηρητών (αγώνων και διαιτησίας) καθώς και τα συνολικά έξοδα μετακίνησης και διαμονής των σωματείων για 5-7 αγώνες εκτός έδρας.
Θα σας παρακαλούσαμε να μας γνωρίσετε τον προγραμματισμό της ΕΠΟ σχετικά με το θέμα αυτό, ώστε να ενημερωθεί το σωματείο μας ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ που μετέχει στην Γ Εθνική και να είναι σε θέση να κρίνει εξετάζοντας όλα τα στοιχεία, εάν τελικά θα μετάσχει ή όχι στη διοργάνωση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Θ. ΒΑΛΣΑΜΗΣ      Δ. ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts