Συνάντηση τουριστικού ενδιαφέροντος στην Περιφέρεια

Χθες Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε. Κεφαλονιας στο Αργοστόλι, συνάντηση μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και φορέων, εν όψει δημοσιογραφικών αποστολών και τηλεοπτικών συνεργείων, όπως τα γυρίσματα από το Ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι “Mediaset Rete 4” της εκπομπής “DONNA AVVENTOURA”, κατά τον τρέχοντα μήνα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας (Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης), ο κ. Σπύρος Γαλιατσάτος (Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής), ο κ. Ευάγγελος Κεκκάτος (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού), ο κ. Μηνάς Κλαουδάτος (Τμηματάρχης Π.Ε. Κεφαλονιάς), ο κ. Ανδρέας Παντελειός (Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης), ο κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος (Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης), ο κ. Δημήτριος Ατσάρος (Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εν/νων Δωματίων & Διαμ/των ), ο κ. Χρήστος Καμπανός ( Γεν. Γραμματέας Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης και Πρόεδρος του σωματείου εστιατόρων ο “Αρκείσιος”) και η κ. Ελένη Λιναρδάτου (εκπρόσωπος του Χορευτικού Συλλόγου ο “Μπάλος”.
Η συζήτηση ήταν εξόχως εποικοδομητική και διαπιστώθηκε η προθυμία προσφοράς από πολλούς επιχειρηματίες, με τους οποίους συνομίλησαν τηλεφωνικά οι συμμετέχοντες κατά την διάρκεια της συνάντησης. Στους συμμετέχοντες δημιουργήθηκε η πεποίθηση ότι με τις ενέργειες αυτές, αλλά και άλλες που αναφέρθηκαν στη συνάντηση, το 2019 θα είναι ακόμα καλύτερο. Άλλωστε οι προβλέψεις της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ότι οι αφίξεις του εξωτερικού στην Κεφαλονιά θα σπάσουν «το φράγμα» των 300.000, είναι γεγονός, δεδομένου ότι μέχρι 31 Αυγούστου έχουν ανέλθει στις 260.504. Όμως, η πεμπτουσία της επιτυχίας είναι η αγαστή συνεργασία των Αυτοδιοικητικών φορέων με τους φορείς και τους επιχειρηματίες.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Related Posts