Τράκαρε με… προβατίνα ο πρώην Αντιδήμαρχος Παλλικής, Βαγγέλης Θεοφιλάτος

Ένα αναπάντεχο τροχαίο ατύχημα έγινε πριν από λίγο στο Ληξούρι, όταν ο πρώην Αντιδήμαρχος Παλλικής, Βαγγέλης Θεοφιλάτος, συγκρούστηκε με τη μηχανή του με… προβατίνα, που του πετάχτηκε στον δρόμο.
Το ατύχημα έγινε στην επαρχιακή οδό Ληξουρίου-Λουκεράτων και ευτυχώς ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς. Η προβατίνα πετάχτηκε στον δρόμο, δεν πρόλαβε να φρενάρει και η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Ο κ. Θεοφιλάτος την γλίτωσε μόνο με κάποιες γρατσουνιές, ωστόσο ο ίδιος ανέφερε σε σχετικό του κείμενο, πάντα με χιούμορ, ότι το κράνος που φορούσε τον γλίτωσε από τα χειρότερα. Ο κ. Θεοφιλάτος έγραψε στον λογαριασμό του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης:

Η ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ Η ΛΟΥΚΕΡΑΙΝΑ
Έβοσκε βιαστικά, αθέατη πίσω από κάτι γευστικά χορτάρια, είχε ξεμείνει πιο πίσω από το άλλο κοπάδι, το ήξερε , αλλά άκουγε τα κουδούνια κι έτσι είχε επαφή, έστω ακουστική. Τη χώριζε από το κοπάδι της, ένας μεγάλος δρόμος, μια μεγάλη ευθεία, ένα τρέξιμο θα έκανε κάθετα και θα ήταν εκεί. Μεγάλη και προκλητική- από τις λιγοστές- η ευθεία και με ορατότητα του δρόμου μεγάλη. Καθώς πλησίασα την ευθεία τούτη, δεν της χαρίστηκα, στην πρόκληση της μηχανής για ένα ξεμπούκωμα φουλαριστό. Καθώς το γκάζι γέμιζε στο χέρι μου, ανέβαιναν μουγκρίζοντας κι οι στροφές της μηχανής. Ο βρυχηθμός των στροφών χάλασε την ησυχία του ζωντανού. “Ώρα να πηγαίνω” σκέφθηκε, “για μένα θα ‘ναι αυτός ο σαματάς”. Κι ορμάει ξαφνικά φοβισμένη να διασχίσει κάθετα τη μεγάλη ευθεία. Πέσαμε “μούτρα με μούτρα”, σε μια σφοδρή σύγκρουση. Ζούσαμε ευτυχώς κι οι δύο, διαπίστωσα λίγο μετά. Εγώ μέσα στα αίματα των σχισιμάτων μόνο και των εκδορών κι αυτή από τη μέση και κάτω ακίνητη, προσπαθούσε – μάταια, προσωρινά έστω- να πάει στο κοπάδι της. Ευτυχώς φορούσα το κράνος…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts