Ήττα με 1-0 από τον Παναιγιάλειο για την Εικοσιμία στον τελευταίο της φιλικό αγώνα

Λιγότερο από μια εβδομάδα έχει μείνει για την σέντρα στην Γ Εθνική, με την Εικοσιμία να δίνει τον τελευταίο της φιλικό αγώνα χθες το απόγευμα στο Αίγιο, όπου ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναιγιάλειο κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλή για την εποχή και συνέπεια αυτού του φαινομένου ήταν οι ομάδες να μην δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό, αφού η κούραση από τα μέσα κιόλας του πρώτου ημιχρόνου έπαιξε κυρίαρχο λόγο στην εξέλιξη του αγώνα. Ο Παναιγιάλειος ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή, ωστόσο και η Εικοσιμίθα είχε τις καλέςε στιγμές της. Η ομάδα της Κεφαλονιάς στάθηκε άτυχη λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, αφού στο 44 θα μπορούσε να είχε προηγηθεί, αλλά το δυνατό σουτ του Αντώνη Κορσιάνου μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία των γηπεδούχων. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παναιγιάλειος θα καταφέρει να πάρει το προβάδισμα. Ο Μητρόπουλος θα εκτελέσει κόρνερ και ο Καλούδης με κεφαλιά θα νικήσει τον Μωραΐτη δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα πολύ κακό θέαμα. Στο διάστημα αυτό δεν δημιουργήθηκε η πολύ μεγάλη φάση από καμία από τις ομάδες και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Πάντως, στο πρώτο μέρος που παίχθηκε σχετικά καλό ποδόσφαιρο, η Εικοσιμία έδειξε ότι είναι σχεδόν έτοιμη για να ξεκινήσει την επόμενη Κυριακή τις επίσημες υποχρεώσεις της στην κατηγορία.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: (Χρήστος Παρασκευόπουλος), Ντούνης, Γραμματίκας, Κυριακόπουλος, Δοξάκης, Σούλης, Λούγκος, Τζανουλίνος, Καλούδης, Μητρόπουλος, Φουρτάδο, Μπακατσέλος. Χρησιμοποιήθηκαν και οι Κοτσόκολος, Γκούτινκ, Σπυρόπουλος, Τσαβαρής, Μάζης, Τσουρής, Σκούτας.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: (Δημήτρης Ζησιμάτος), Μωραΐτης, Φωκάς, Πολυδωράτος, Στεφανάτος, Χασάι, Μπάνιστερ, Λυκούδης, Μπούσι, Κόμητας, Κορσιάνος, Πολλάτος Αλ. Χρησιμοποιήθηκαν και οι Τσέτσα, Καμπανός, Πολλάτος Δημ, Ζαμπαύτης, Μανέντης, Ντεντλάλα, Κουμαριώτης, Έλιοτ, Ντουκάι, Μπάμπης.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

2 3 4 5

 

Related Posts