Σκοράρει η ΑΕΚ, αλλά η Μπενφίκα δεν αστειεύεται

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα περισσότερα από τα αποψινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιλέξαμε σήμερα να ξεκινήσουμε την… βουτιά μας για αυτή τη σεζόν στο στοίχημα. Η επικοινωνία μας θα είναι περίπου σε καθημερινή βάση.
Ξεκίνημα από τον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπενφίκα, με τις δύο ομάδες να μοιάζουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, με τους Πορτογάλους ωστόσο να είναι το φαβορί για τη νίκη. Άλλωστε, η Μπενφίκα πέρασε πριν από έναν μήνα από την Τούμπα και δεν… βράχηκε. Η ΑΕΚ δεν έχει πολλά περιθώρια μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Άγιαξ και τα δύο ματς που ακολουθούν με την Μπάγερν. Στο Ολυμπιακό Στάδιο θα σκοράρει, όπως έχει κάνει σε όλα τα ματς της φέτος (Ελλάδα και Ευρώπη), όμως η άμυνά της δεν θα κρατήσει. Το γκολ/γκολ θα είναι η επιλογή μας.
Μένουμε στον ίδιο όμιλο και συνεχίζουμε με τον αγώνα της Μπάγερν με τον Άγιαξ. Οι γηπεδούχοι δεν είναι και στα καλύτερά τους αναφορικά με τα τελευταία αποτελέσματα που έχουν φέρει στο πρωτάθλημα Γερμανίας, αλλά μεταμορφώνονται όταν παίζουν στην Ευρώπη. Είναι το μεγάλο φαβορί απόψε, αλλά δύσκολα θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Ο Άγιαξ, μπορεί να είναι θεωρητικά ένα σκαλί κάτω από τους Βαυαρούς, αλλά ένα γκολ μπορεί να το πετύχει στο Μόναχο, κάτι που σχεδόν μας εξασφαλίζει το over 3,5.
Κλείνουμε με τον αγώνα του Ολύμπικο ανάμεσα στη Ρόμα και την Πλζεν. Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται ο Κώστας Μανωλάς και οι συμπαίκτες του μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λάτσιο στο ντέρμπι της Ρώμης. Η ήττα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη κάνει επιτακτική την ανάγκη για τους βαθμούς σήμερα, κόντρα σε μια ομάδα που τα… έχασε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ακόμη και όταν προηγήθηκε με 2-0. Νίκη για τη Ρόμα σε συνδυασμό με το over θα είναι η επιλογή μας.

Η πρότασή μας
ΑΕΚ-Μπενφίκα: γκολ/γκολ
Μπάγερν-Άγιαξ: over 3,5
Ρόμα-Βικτόρια Πλζεν: 1 και over

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed