Απογοήτευσε η Εικοσιμία, νέα ήττα εντός με 4-0 από την Καλαμάτα

Για μια ακόμη φορά η Εικοσιμία δεν φάνηκε αντάξια των περιστάσεων, πραγματοποίησε και πάλι μετριότατη εμφάνιση και δίκαια ηττήθηκε με 4-0 από την Καλαμάτα, σε ματς που έγινε στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων σήμερα το απόγευμα.
‘Οπως και στον προηγούμενο αγώνα στον Ασπρόπυργο η ομάδα του Δημήτρη Ζησιμάτου μπήκε… αδιάβαστη στο γήπεδο, κατάσταση που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και από το πρώτο τέταρτο του ματς εξασφάλισαν τη νίκη. Οι αρκετές απουσίες, η κακή παρουσία ορισμένων παικτών και τα αβίαστα λάθη της Εικοσιμίας έφεραν την τρίτη συνεχόμενη ήττα και την δεύτερη εντός έδρας. Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται λέει μια σοφή παροιμία του λαού μας και οι φιλοξενούμενοι την έκαναν πράξη. Με τη σέντρα και στην πρώτη επίθεση ο Γιόνδης θα στείλει την μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία του Κουστουμπάρδη και στο επόμενο λεπτό η Καλαμάτα θα προηγηθεί. Ο Στεφανάτος θα κάνει λάθος γύρισμα, ο Μίγκας θα κλέψει, θα δώσει έτοιμο γκολ στον Μαστραντωνάκη και αυτός θα πλασάρει στην ανυπεράσπιστη εστία για το 0-1. Στο 6 ο Πινδώνης θα γυρίσει έξυπνα την μπάλα προς την εστία της Εικοσιμίας και ο Γιόνδης με κεφαλιά θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν να πιέζουν και θα βρουν πάλι δίχτυα με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στην αναμέτρηση. Ο Τσόπελας θα κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και ο Φουάσης με κοντινή κεφαλιά θα γράψει το 3-0 για την ομάδα του. Το καρέ των τερμάτων γα την Καλαμάτα θα έρθει στο 27, όταν ο Πινδώνης θα περάσει κάθετα στον Γιόνδη και αυτός δεν θα δυσκολευτεί να νικήσει τον Κουστουμπάρδη κάνοντας το 4-0. Κάπου εκεί η “μαύρη θύελλα” πάτησε φρένο και το ημίχρονο πήγε έτσι χωρίς να σημειωθεί άλλη φάση. Στο δεύτερο μισό η Εικοσιμία προσπάθησε να ανεβάσει λίγο την απόδοσή της και να παίξει ποδόσφαιρο, είχε την κατοχή, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει την μεγάλη φάση μπροστά από την εστία του Βούρα. Ωστόσο, η Καλαμάτα ήταν η ομάδα που έφτασε μια ανάσα από το γκολ. αφού το πλασέ του Γιόνδη θα βρει στο κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: (Δημήτρης Ζησιμάτος), Κουστουμπάρδης, Μπάμπης, Στεφανάτος (27 Κορσιάνος), Πολλάτος Δημ., Φωκάς, Λυκούδης (67 Πολλάτος Αλ.), Μπούσι, Ντεντλάλα (77 Μανέντης), Χασάι (46 Ζαμπαύτης), Κόμητας, Πολυδωράτος.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: (Γιάννης Χριστόπουλος), Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Βασκόπουλος, Αλιατίδης (84 Μπίζος), Αντωνιάδης, Φούασης, Πινδώνης, Γιόνδης (75 Αθανασόπουλος), Μίνγκα (65 Λαθύρης), Μαστραντωνάκης (80 Ζαχαρόπουλος).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα
Α.Ε. Ερμιονίδας – Α.Ε. Λέρνας 1 – 0
Πάμισος – Μανδραϊκός 1 – 2
Αστέρας Βλαχιώτη – Παναρκαδικός 2 – 2
Αμβρυσσέας Διστόμου – Α.Ο. Κατασταρίου 0 – 0
Α.Ο. Υπάτου – Α.Ε. Πελλάνας 0 – 1
Παναργειακός – Ασπρόπυργος 1 – 0

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες)
Καλαμάτα 9
Παναργειακός 9
Α.Ε. Ερμιονίδας 7
Α.Ε. Πελλάνας Καστορίου 7
Ασπρόπυργος 6
Α.Ο. Κατασταρίου 5
Μανδραϊκός 5
Παναρκαδικός 4
Α.Ο. Υπάτου 3
Αβρυσσέας Διστόμου 2
Αστέρας Βλαχιώτη 1
Ένωση Λέρνας 0
Πάμισος Μεσσήνης 0
Α.Ο. Εικοσιμίας 0

Η επόμενη αγωνιστική (21/10/2018)
Πάμισος – Α.Ε. Ερμιονίδας
Α.Ε. Λέρνας – Αστέρας Βλαχιώτη
Μανδραϊκός – Αμβρυσσέας Διστόμου
Παναρκαδικός – Α.Ο. Εικοσιμίας
Α.Ο. Κατασταρίου – Α.Ο. Υπάτου
Καλαμάτα – Παναργειακός
Α.Ε. Πελλάνας – Ασπρόπυργος

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed