Επίθεση της Σοφίας Λουκέρη στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο

Για άλλη μια φορά, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος ασχολείται μαζί μου από τη στήλη του στην εφημερίδα «Τα Νέα» με αφορμή το βιβλίο που έγραψα για τον Κώστα Καραμανλή.
Είναι γνωστό εξάλλου πως όσα έχω καταγράψει σε αυτό το βιβλίο έχουν δυσαρεστήσει πολύ το βαθύ σύστημα του ΠΑΣΟΚ που με πάμπολλους τρόπους επιχείρησε να το «θάψει» (μέχρι και στο τυπογραφείο είχε γίνει τηλέφωνο για να μην τυπωθεί, αλλά πήγαμε αλλού και μικρό το κακό). Εξάλλου, παρά τις προσπάθειες τους, χάρη στο διαδίκτυο και σε ελάχιστα ΜΜΕ που δεν δέχονται παρεμβάσεις από το άλλοτε πανίσχυρο πράσινο διευθυντήριο, έφτασε από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα. Για άλλη μια φορά λοιπόν επίθεση στον Καραμανλή από τον Παπαχρήστο. Συνηθισμένο το φαινόμενο, αφού δεν περνάει μήνας που να μην αναφερθεί στον πρώην Πρωθυπουργό. «Έριξε τη χώρα στα βράχια» γράφει χαρακτηριστικά σήμερα, χωρίς φυσικά να παραθέσει έστω ένα επιχείρημα. Έτσι θα του είπε ο φίλος του ο Γιώργος Παπανδρέου ότι έγινε, έτσι λοιπόν κρίνει και αυτός και γράφει. Ο κ. Παπαχρήστος λοιπόν ασκεί κριτική σε μένα, επιχειρώντας να μειώσει την αξία του βιβλίου μου και κατ’ επέκταση της προσφοράς του Κώστα Καραμανλή στην Ελλάδα, με το επιχείρημα πως είμαι… οδοντίατρος!
Κύριε Παπαχρήστο, είμαι η Σοφία Λουκέρη και όχι «ονόματι Σοφία Λουκέρη» όπως γράψατε και ναι είμαι Οδοντίατρος! Έχω σπουδάσει στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, είμαι Διδάκτορας της Ιατρικής Σχόλης Αθηνών, έχω μετεκπαιδευτεί στις ΗΠΑ ενώ δούλευα εκεί για να πληρώνω την μετεκπαίδευση μου, εργάζομαι ανελλιπώς και με υπευθυνότητα στο ιδιωτικό μου Ιατρείο περισσότερα από 20 χρόνια και είμαι οργισμένη που ένα σύστημα εξουσίας βαθύ πράσινο, ένα σύστημα που εσείς στηρίζετε δυστυχώς με την αρθρογραφία σας έφτασε την Ελλάδα στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Δεν είμαι όμως μόνο το επάγγελμα μου, είμαι και μια βαθιά πολιτικοποιημένη πολίτης αλλά και στέλεχος της μεγάλης παράταξης που λέγεται Νέα Δημοκρατία (ΝουΔου όπως το λέτε εσείς) επίσης περισσότερα από 20 χρόνια. Έχω συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθηνών ως υποψήφια Βουλευτής όπου με τίμησαν με την ψήφο τους χιλιάδες πολίτες, εκλέγομαι συνεχώς ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας (με τις ψήφους εκατοντάδων άλλων στελεχών και εκεί) , ενώ επίσης είμαι Εκδότρια της εφημερίδας «ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» που την διαβάζουν περισσότεροι από 40.000 πολίτες καθημερινά.
Οπότε λοιπόν, όπως και να το κάνουμε και ας μην έχω την έγκριση σας και ας μην σας αρέσει, δικαιούμαι (όπως όλοι βέβαια – αλλά μάλλον αυτό για σας είναι ψιλά γράμματα) να έχω πολιτική άποψη και κρίση! Αφήστε λοιπόν τις ειρωνείες και τη λάσπη στον ανεμιστήρα για τον Κώστα Καραμανλή, διαβάστε το βιβλίο μου και μετά αν όντως το θέλετε, συζητάμε για το πως ο Γιώργος Παπανδρέου υπονόμευσε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και οδήγησε τη χώρα στα μνημόνια και στην χρεοκοπία.

Με εκτίμηση
Σοφία Λουκέρη (η Οδοντίατρος)

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed