Αν η κα Κράτσα εκλεγεί στην μειοψηφία του Π.Σ. δεσμεύεται ότι δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα;

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με δήλωσή του, τοποθέτησε ως υποψήφια για την θέση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων την κα Ρόδη Κράτσα, για να φέρει, όπως είπε χαρακτηριστικά, την Περιφέρεια στην «πολιτική επιρροή της ΝΔ».
Με το «καλημέρα» προβάλλει απροκάλυπτα η ιδιοκτησιακή αντίληψη του κ. Μητσοτάκη για την αυτοδιοίκηση και η πρόθεση του να καταστήσει την ΠΙΝ παρακολούθημα και εξάρτημα της πολιτικής του κόμματος του, αδιαφορώντας για τα προβλήματα των πολιτών και της περιοχής. Η κα Κράτσα προστίθεται κι αυτή στην χορεία εκείνων των στελεχών που έρχονται ουρανοκατέβατοι και διορισμένοι για να μας «σώσουν». Δυστυχώς γι αυτήν οι πολίτες των Ιονίων Νήσων έχουν δείξει και στο πρόσφατο παρελθόν την απέχθεια τους σε μια τέτοια υποτιμητική πράξη, πράξη που είναι απαράδεκτη με οριζόντιο τρόπο μέσα στην κοινωνία και ανεξάρτητα από κόμματα. Αλήθεια ποιο είναι το προσόν μιας υποψηφιότητας για την θέση του Περιφερειάρχη Ι.Ν , όταν έχει πλήρη άγνοια του γίγνεσθαι αυτού του τόπου, όταν δεν έχει ούτε ένα λεπτό θητεία σε κοινοτικό , δημοτικό, νομαρχιακό η περιφερειακό συμβούλιο; Είναι άραγε προσόν ότι ως παιδί του κομματικού σωλήνα της ΝΔ διορίζονταν από τον εκάστοτε αρχηγό στην ευρωβουλή; Η ΠΙΝ έχει Περιφερειάρχη, τον Θόδωρο Γαλιατσάτο, ένα καταξιωμένο αυτοδιοικητικό στέλεχος με τεράστια εμπειρία πολιτική και διοικητική, γνήσιο τέκνο της τοπικής κοινωνίας που οδηγεί το όχημα της Περιφέρειας στον δρόμο της καταξίωσης και της επιτυχίας. Δεν χρειάζονται πειράματα.
Και μια ερώτηση για την συμπαθή, κατά τα άλλα, κα. Κράτσα:
Αν στις εκλογές του Μαΐου δεν πετύχετε τον στόχο σας και βρεθείτε στην μειοψηφία, θα έχετε την υπομονή και την ευθιξία να παραμείνετε για τεσσεράμισι περίπου χρόνια ως απλή περιφερειακή σύμβουλος η θα επιστρέψετε «αυθωρεί και παραχρήμα» στην σιγουριά των πολιτικών σαλονιών του «κλεινού άστεως»; Μην βιαστείτε να απαντήσετε, σκεφθείτε το καλά για να μην εκτεθείτε αργότερα!

Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συνεργασία Αρχών ΑΝ.Α.Σ.Α για τα Ιόνια Νησιά

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed