Θεόφιλος: «Κατηγορηματικά ΟΧΙ μαζί με την καταστροφική, αλαζονική και αδιαφανή Δημοτική Αρχή»

Σε αντίθεση με την αγωνία και την προσπάθεια όλων μας, τι θα γίνει τελικά με το σπάσιμο του Δήμου Κεφαλονιάς, κάποια τοπικά ΜΜΕ, ασχολούνται με την υποτιθέμενη συμφωνία Θεόφιλου-Λυκούδη-Παρίση για μετεκλογική συνεργασία Διοίκησης του Δήμου Κεφαλονιάς.
Ευγενικά θα αναρωτηθώ, τι σκοπούς εξυπηρετούν, γνωρίζοντας τη σχέση τους με πολιτικούς παράγοντες, ποιους θέλουν να βλάψουν πολιτικά και ποιους να βοηθήσουν. Είμαι όμως υποχρεωμένος να απαντήσω ξεκάθαρα τα αυτονόητα:
Πέντε χρόνια συνεχίζουμε να δίνουμε μάχη ενάντια στην καταστροφική, αλαζονική και αδιαφανή Δημοτική Αρχή Λυκούδη-Παρίση. Μάλιστα, σε όλους τους τόνους, έχουμε εκφράσει κατ’ επανάληψη ότι τη θεωρούμε τη χειρότερη όλων. Όλοι έχουν προσωπική άποψη για τις επιθέσεις που έχουμε δεχθεί, λεκτικές και απαξιωτικές στην προσπάθεια να ασκήσουμε τα καθήκοντά μας στο Δήμο Κεφαλονιάς. Πολλές φορές μάλιστα πέρασαν και σε προσωπικό επίπεδο προπηλακισμού. Θυμίζω δε, κατά τις τελευταίες εκλογές του Επιμελητηρίου, την επίθεση Λυκούδη εναντίον μου σε επαγγελματικό μάλιστα επίπεδο, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή. Εμείς, σε αυτές τις συνθήκες, επιλέξαμε να μείνουμε και να πολεμήσουμε, εκφράζοντας την ελπίδα και να μην εγκαταλείψουμε τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως έκαναν άλλοι. Τώρα όμως είναι ανάγκη για συστράτευση και ένωση όλων των δυνάμεων ώστε να φέρουμε το νέο, με σεβασμό σε όλους τους προηγούμενους Αυτοδιοικητικούς. Μαζί, να δώσουμε τη μάχη, είτε σε ένα Δήμο, είτε σε τέσσερις, με στόχο να επανέλθει η κανονικότητα και να ξανά έρθουν στο προσκήνιο όλες οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου.

Με εκτίμηση,
Θεόφιλος Μιχαλάτος
Επικεφαλής Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed