Έχασε και από την ΣΕΦΑ Ανδραβίδας ο Κεφαλληνιακός

Όλο και πιο δύσκολη γίενται η κατάσταση στο τμήμα μπάσκετ του Κεφαλληνιακού, που σήμερα το μεσημέρι ηττήθηκε με 66-38 από την ΣΕΦΑ Ανδραβίδας στο Κλειστό του Αργοστολίου.
Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήταν για την ομάδα του Γιώργου Αντωνάτου στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ και πλέον τα πράγματα για την παραμονή στην κατηγορία ολοένα και στενεύουν περισσότερο. Η ομάδα της Ανδραβίδας έδειξε από την αρχή του ματε ότι βρισκόταν ένα επίπεδο παραπάνω και παρά την προσπάθεια στο τρίτο κυρίως δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ουσιαστικά να απειλήσουν. Οι Ρεμούντος και Καραπέτσας ήταν αυτοί που διακρίθηκαν πετυχαίνοντας 9 και δώδεκα πόντους αντίστοιχα, αλλά δεν τους ακολούθησαν οι συμπαίκτες τους, κυρίως στην επίθεση.
Δεκάλεπτα: 8-21, 17-37, 27-46, 38-66
Κεφαλληνιακός: (Αντωνάτος), Κρητικός, Μπλέτσος 2, Παπαδημητρίου, Φλωράτος 5 (1), Ρεμούντος 9 (1), Λιόκαυτος 6, Μηνάς, Βαλλιανάτος 2, Αγγούριας 2, Καραπέτσας 12 (1).
Σ.Ε.Φ.Α.: (Κουκουζέλης), Μασούρας 6, Κορακιανίτης 14 (1), Αρβανίτης 6 (2), Δρακόπουλος 7, Καμίλης 5, Μάρκου 6, Τσιρώνης 6 (2), Κουρής 16, Τόγιας.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed