Αποκομμένη αεροπορικά η Κεφαλονιά τρεις ημέρες της εβδομάδας

Επιστολή προς τις δύο αεροπορικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην γραμμή Αθήνα-Κεφαλονιά έστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Σταύρος Σπαθής, αναφορικά με τις «νεκρές» ημέρα που το νησί μας δεν έχει αεροπορική σύνδεση. Η επιστολή αναφέρει:
«Η Κεφαλονιά είναι το μοναδικό μεγάλο νησί της Ελλάδας, το οποίο δεν έχει σε καθημερινή βάση αεροπορική σύνδεση με την πρωτεύουσα της χώρας, την Αθήνα, παρά το γεγονός ότι δύο αεροπορικές εταιρίες αυτή την στιγμή δραστηριοποιούνται στην γραμμή.
Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή η Olympic κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο και Δευτέρα και Τετάρτη η Sky Express και μάλιστα σε πολύ κοντινές ώρες μεταξύ τους. Την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο η Κεφαλονιά είναι αποκομμένη αεροπορικά από την Αθήνα, γεγονός που δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους κατοίκους, αλλά και τους επαγγελματίες του νησιού μας, που ταξιδεύουν πολύ τακτικά, λόγω των υποχρεώσεών τους στην πρωτεύουσα.
Ως Επιμελητήριο Κεφαλληνίας-Ιθάκης ζητάμε να καλυφτούν αεροπορικά και οι «κενές» ημέρες (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο), ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι του νησιού μας».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας-Ιθάκης
Σταύρος Σπαθής

ΠΡΟΣ: Olympic, Sky Express
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Βουλευτή Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Δήμαρχο Κεφαλονιάς, ΜΜΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed