Η βροχή «κατάπιε» το ματς Κυπέλλου της Εικοσιμίας με τα Φωκάτα

Δεν ήταν γραφτό να ολοκληρωθεί ποτέ ο σημερινός αγώνας Κυπέλλου στα Φαρακλάτα ανάμεσα στην Εικοσιμία και τα Φωκάτα, αφού η βροχή ήταν τόσο δυνατή από το 20ο λεπτό μετά που το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε ποτέ.
Τίποτε δεν προδίκαζε μία ώρα περίπου πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ότι θα είχε αυτή την κατάληξη. Ένα αραιό ψιλόβροχο έπεφτε στα Φαρακλάτα και έτσι ξεκίνησε ο αγώνας, ωστόσο όσο περνούσε ο χρόνος τα πράγματα χειροτέρευαν. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου λες και άνοιξαν οι ουρανοί. Η βροχή ήταν τόσο δυνατή, που μέσα σε λίγα λεπτά ο αγωνιστικός χώρος είχε μετατραπεί σε λίμνη και φυσικό ήταν το δεύτερο μισό να μην ξεκινήσει ποτέ. Η τύχη του υπόλοιπου αγώνα θα κριθεί αύριο στα γραφεία της ΕΠΣΚΙ, αφού σύμφωνα με τον κανονισμό το παιχνίδι θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε την επόμενη ημέρα και την ίδια ώρα. Ωστόσο, λόγω της συμμετοχής της Εικοσιμίας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ενδεχομένως να αναβληθεί το ματς και το δεύτερο ημίχρονο να παιχτεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΣΚΙ. Για την ιστορία, μέχρι την διακοπή η Εικοσιμία ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Ξεκίνησε πολύ καλύτερα, προηγήθηκε 2-0, ωστόσο τα Φωκάτα από το 25 και μετά ισορρόπησαν, πέτυχαν ένα γκολ και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο. Το σκορ άνοιξε στο 7 ο Ντετλάλα με ένα σουτ εκτός περιοχής, που βρήκε εκτός θέσης τον Αντωνίου. Το 2-0 έγινε από τον Μανέντη στο 15 με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από λάθος συνεννόηση του Πολλάτου με τον τερματοφύλακά του. Τα Φωκάτα μείωσαν στο 41 μετά από εξαιρετική ενέργεια του Γκέκα από τα δεξιά και γύρισμα στην περιοχή και ο Τζωρτζάτος με πλασέ πέταξε την μπάλα στα δίχτυα του Σέσα.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: (Μιχάλης Αθηναίος), Σέσα, Κουμαριώτης, Μπάνιστερ, Στεφανάτος, Πολλάτος Δημ., Ζαμπαύτης, Ντουκάι, Ντετλάλα, Μανέντης, Μινέτος, Κούρτι.
ΦΩΚΑΤΑ: (Διονύσης Λιονάτος), Αντωνίου, Πολλάτος Διον., Λουλάι, Καμπανός, Παλληκισιάνος, Τζάκης, Τριανταφυλλίδης, Αραβαντινός, Τζωρτζάτος, Κονόμη, Γκέκας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed