Στενό «μαρκάρισμα» από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο στον πρώην Αστυνομικό Διευθυντή, Παναγιώτη Φιλίππου

Οι δημοτικές εκλογές μπορεί να βρίσκονται ακόμη αρκετά μακριά, να μην γνωρίζουμε πως θα πορευτούμε στην Κεφαλονιά (1 ή 3 Δήμοι), ωστόσο οι προεκλογικές διαβουλεύσεις γίνονται και σε πολλές περιπτώσεις είναι και έντονες.
Πρόσφατα είχαμε μια συνάντηση που καταγράφηκε σε δημόσιο χώρο και κράτησε περίπου δέκα λεπτά. Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονίας», Θεόφιλος Μιχαλάτος, μαρκάρισε πολύ στενά τον Περιφερειακό Σύμβουλο, εκλεγμένο με την ΑΝΑΣΑ, Παναγιώτη Φιλίππου. Ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής του νομού μας είχε καταφέρει να ξεπεράσει τις 1000 ψήφους στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές και ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους του Θόδωρου Γαλιατσάτου, προκειμένου να εκλεγεί Περιφερειάρχης. Ο κ. Μιχαλάτος φαίνεται ότι επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του συνδυασμού του τον κ. Φιλίππου, ωστόσο αυτός δεν έδωσε σαφή απάντηση, αφού δεσμεύεται με τον κ. Γαλιατσάτο, που πρόσφατα τον τοποθέτησε επικεφαλή της Πολιτικής Προστασίας των Ιονίων Νήσων. Πάντως, αν ευοδωθεί αυτή η μεταγραφή η «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» θα αποκτήσει ένα ακόμη δυνατό όπλο στη φαρέτρα της στην πορεία για νίκη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Σημείωση: Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής κάνουν λόγο για προσέγγιση και της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» στον Παναγιώτη Φιλίππου. Μένει να δούμε σε ποιο ψηφοδέλτιο θα καταλήξει ο κατά τα άλλα χαμηλών τόνων κ. Φιλίππου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed