Ξεκινάει ο Δημοτικός Κινηματογράφος

Η Κοινωφελής Επιχ/ση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ), ξεκινάει το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου με προβολές στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου και ενδιαφέρουσες ταινίες A΄ Προβολής για μικρούς και μεγάλους σε προβολές 2D & 3D.
Η νέα Κινηματογραφική χρονιά θα ξεκινήσει με την προβολή της ταινίας: «Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ» The Nutcracker and the Four Realms
Περίληψη: Το μόνο που θέλει η Κλάρα είναι ένα κλειδί, ένα μοναδικό κλειδί που θα ξεκλειδώσει ένα κουτί που κρύβει ένα ανεκτίμητο δώρο από την εκλιπούσα μητέρα της. Ένα χρυσό νήμα, που της παραδίδεται στο ετήσιο εορταστικό πάρτι του παππούς της, την οδηγεί στο επιθυμητό αντικείμενο, που όμως εξαφανίζεται μέσα σε έναν περίεργο και μυστηριώδη παράλληλο κόσμο. Εκεί η Κλάρα θα έρθει σε επαφή με τον στρατιώτη Φίλιπ, τη συμμορία των ποντικών και τον αντιβασιλέα που προεδρεύει των τριών βασιλείων: τη χώρα των νιφάδων, τη χώρα των ζαχαρωτών και της χώρας των λουλουδιών. Η Κλάρα και ο Φίλιπ πρέπει να αντιμετωπίσουν γενναία το τέταρτο βασίλειο, εκεί που υπάρχει η τυραννική Κόκκινη Μητέρα, ώστε να επανακτήσουν το κλειδί και να ελπίζουν ότι θα επιστρέψει η αρμονία στον ασταθή αυτό κόσμο.
Πληροφορίες: Περιπέτεια φαντασίας/ Έγχρ. | Διάρκεια: 99′
Σκηνοθεσία: ΛΑΣΕ ΧΑΛΣΤΡΟΜ
Σενάριο: ΣΑΪΜΟΝ ΜΠΟΥΦΟΪ
Ηθοποιοί: ΜΟΡΓΚΑΝ ΦΡΙΜΑΝ, ΕΛΕΝ ΜΙΡΕΝ, ΜΑΚΕΝΖΙ ΦΟΪ, ΚΙΡΑ ΝΑΪΤΛΙ
Ημέρες & Ώρες προβολών
Παρασκευή 23/11 →9.00μ.μ (2D)
Σάββατο 24/11 → 6.30 μ.μ (2D) & 9.00 μ.μ (3D)
Κυριακή 25/11→ 6.00 μ.μ (3D)
Είσοδος: 6,00€ (2D), 8,00€ (3D), άνεργοι-πολύτεκνοι-φοιτητές 5,00€

Από το Γραφείο Τύπου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed