Η ΙΚΝΑ στηρίζει την απόφαση του Επιμελητηρίου

Η Ένωση Καταναλωτών Κεφαλονιάς & Iθάκης χαιρετίζει την πρόσκληση του Επιμελητηρίου να ανοίξει το θέμα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και της άγριας φορολογίας.
Η Ένωση μας ασχολήθηκε με νομικούς τρόπους επίλυσης ατομικών προβλημάτων στα δικαστήρια, για δανειολήπτες, οφειλέτες προς ΟΑΕΕ και άλλους υπερχρεωμένους από το 2013. Κατ’ επανάληψη, έχουμε γράψει ότι η λύση ή θα είναι πολιτική ή θα χαθούμε και θα μετατραπούμε σε δούλους μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Και πολιτική είναι η λύση, όταν ο μέγιστος αριθμός πολιτών, που υποφέρει, αποφασίζει να σμίξει για να αντιμετωπίσουν μαζί τα κοινά προβλήματα. Η άγρια φορολογία και η υπερχρέωση αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Σμίγουμε με βάση τα κοινά μας προβλήματα και τα κοινά μας συμφέροντα. Σμίγουμε για να αποφασίσουμε μαζί, σεβόμενοι ο καθένας τον άλλον και τις απόψεις του.
Η πρωτοβουλία του Επιμελητήριου είναι ο άριστος τρόπος ενός δυνατού ξεκινήματος. Καλούμε τα μέλη μας και όλους όσους μαζί προσπαθούμε αυτά τα χρόνια, να δηλώσουν συμμετοχή στη συζήτηση, που ξεκινά το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς. Αν όσοι πλήττονται από την άγρια τοκογλυφία και την άγρια φορολογία, δεν αποφασίσουμε να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, δεν υπάρχει μέλλον. Θα συνεχίσουμε να χάνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Η αλλαγή της ζωής μας, χρειάζεται μόνο την αποστολή ενός email ή ένα τηλεφώνημα στα chamber@otenet.grκαι 2671022253. Όσο περισσότεροι δηλώσουμε συμμετοχή στο διάλογο, τόσο πιο κοντά μας θα έρχεται η λύση.

Η Πρόεδρος
Πέρσα Μαρκαντωνάτου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed