Εντυπωσιακή η Πρόοδος, 3-2 τη Σάμη στο Βαθύ

Η Πρόοδος κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας της Σάμης στο Βαθύ με 3-2, μετά από ένα πολύ καλό ματς που αποζημίωσε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Στα άσχημα του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή της Σάμης, Ηλία Κοσμάτου, ένας τραυματισμός που θα τον αφήσει αρκετό καιτό εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Δημήτρης Αρταβάνης θα ανοίξει το σκορ με ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι στο 18 κάνοντας το 1-0 για την Πρόοδο. Το δεύτερο γκολ για την ομάδα της Ιθάκης θα αργήσει να έρθει, αφού θα χρειαστεί να φτάσουμε στο 64. Ο Χίκα με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής θα κάνει το 2-0, θα πανηγυρίσει πολύ έξαλλα και ο διαιτητής θα του δείξει κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη και θα τον αποβάλλει. Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν στο 68 με τον Ζαχαράτο, θα πιέσουν για την ισοφάριση, αλλά στο 86 ο Γρίβας θα έρθει να σκοράρει και να σφραγίσει τη νίκη της Προόδου. Το τελικό 3-2 θα κάνει στις καθυστερήσεις ο Αριστοτέλης Αμούργης με εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής του Τσιντήλα.
ΠΡΟΟΔΟΣ: (Χρήστος Μανωλόπουλος), Τσιντήλας Γ., Αρταβάνης, Τσιντήλας Τ., Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Γρίβας, Χίκα, Tσάμης (89 Βρεττός), Πάτερης (82 Κασσιανός), Bασιλόπουλος, Χαϊντάρι.
ΣΑΜΗ: (Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος), Καβαλλιεράτος, Παπαδημάτος (78 Αράπογλου), Νικολοβιέννης, Κοσμάτος (23 Φωτόπουλος), Πολυχρονάτος, Καππάτος, Κορσιάνος Π. (60 Αμούργης Α.), Μετάι, Ζαχαράτος, Περιβολάρης, Ζησιμάτος.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed