Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην πλατεία Αργοστολίου

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σας προσκαλεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Δεκεμβρίου από τις 6.30μμ. στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι στην γιορτή για το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης μας.
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό παραμυθένιο και φωτισμένο, ξεκινά το μαγικό του ταξίδι. Στα όμορφα διακοσμημένα ξύλινα σπιτάκια του οι μικροί µας φίλοι, θα συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη για να φωτογραφηθούν μαζί του και θα απολαύσουν παιχνίδια, παραμύθια, κατασκευές και γλυκές λιχουδιές. Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου θα συνοδευτεί από ένα πλούσιο πρόγραμμα με ποικίλες εκδηλώσεις. Οι μαθητές του τμήματος σύγχρονου & μοντέρνου χορού της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., σε συνεργασία με τους μαθητές της σχολής χορού Ελισάβετ Λιβιεράτου μας εύχονται χορεύοντας Καλές Γιορτές με χορογραφίες των ημερών.
Η Γυναικεία Χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με μαέστρο την Σταυρούλα Πολλάτου, τραγουδώντας γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες μας εύχεται Χρόνια Πολλά. Η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας», υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη, σκορπίζει ήχους εορταστικούς και η πόλη γίνεται γιορτινή! Στη συνέχεια καλλιτεχνικό πρόγραμμα για το νεανικό κοινό και όχι µόνο… με την ΜΑΛΟΥ και το συγκρότημα της, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που εκτός από τις προσωπικές της επιτυχίες, ισορροπεί μεταξύ του Pop, Rock, Latin, Έντεχνου αλλά και του καλού λαϊκού τραγουδιού με βασικό άξονα την αυθεντική διασκέδαση! Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι, στέλνοντας μήνυμα ΧΑΡΑΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ, ΖΕΣΤΑΣΙΑΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ!

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.& Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς
Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed