Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά: «Η… Χολιγουντιανή Δημοτική Αρχή και τα ψόφια ψαράκια»

Παρακολουθήσαμε πρόσφατα την χολιγουντιανή εμφάνιση του Αναπληρωτή Δημάρχου, ο οποίος ξεναγώντας μας στο μηδενικό έργο της Δημοτικής Αρχής, καυχησιολογούσε για το γεγονός, ότι μετά από 8 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου, θα δημιουργήσει πίστες για σκειτμπόρντ στο Μαϊστράτο!
Ελπίζαμε βέβαια, ότι θα ανακοίνωνε ταυτόχρονα και τη δημιουργία πίστας για αλπικό σκι στο Ληξούρι και πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων στη Σάμη. Μας καθησύχασε όμως η υπόσχεση που έδωσε, ότι την επόμενη τετραετία (που δεν θα είναι Δημοτική Αρχή) θα την αφιερώσει σε έργα στην περιφέρεια της Κεφαλονιάς. Τρανή ομολογία για την εξοργιστική εγκατάλειψη της περιφέρειας της Κεφαλονιάς. Δυστυχώς οι άνθρωποι που στάθηκαν ανίκανοι να αντικαταστήσουν τις καμμένες λάμπες και να φροντίσουν λίγα ψαράκια (που ψόφησαν) στο ενυδρείο του Ληξουρίου, εμφανίζονται χωρίς αιδώ και μας τάζουν, σαν Άγιοι Βασίληδες, λαγούς με πετραχήλια. Προφανώς μας θεωρούν ιθαγενείς χωρίς νοημοσύνη.
Ενώ λοιπόν η Δημοτική Αρχή, έχοντας πλήρη άγνοια του ρόλου της, παίζει με σποτάκια στο διαδίκτυο, διαφημίζοντας το ανύπαρκτο έργο της, πλησιάζει οσονούπω η υπογραφή και δημοσίευση σε ΦΕΚ του χωροταξικού Ιονίων Νήσων, το οποίο θα επιτρέπει την εγκατάσταση ιχθυοκαλλιεργειών σε ένα μεγάλο μέρος της ακτογραμμής του νησιού μας, από τον Πόρο μέχρι την Αντίσαμο. Όλοι αντιλαμβανόμαστε τις ολέθριες επιπτώσεις που θα έχει για την τουριστική ανάπτυξη της Κεφαλονιάς η συγκεκριμένη (απο)ρύθμιση. Η μόνη βέβαια που ζει στο κόσμο της, μεθυσμένη από το «τεράστιο» έργο που έχει παράξει, είναι η παράταξη Παρίση.
Με ψευτολεονταρισμούς και παλικαριές, δια στόματος Αναπληρωτή Δημάρχου, δηλώνει ότι δεν θα αφήσει την Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα των ιχθυοτροφείων. Ανούσιες δηλώσεις, αφού αν και γνώριζε εδώ και πολύ καιρό την εκπεφρασμένη αντίθετη άποψη του Περιφερειακού Συμβουλίου για αυτές το ζήτημα αυτό, ουδέποτε συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου με συντονισμένες ενέργειες και σωστές αποφάσεις να αποτρέψει πιθανές δυσάρεστες εξελίξεις. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή η Δημοτική Αρχή με το «φανταστικό» έργο που έχει επιτελέσει στο νησί μας δίκαια διεκδικεί μια θέση στην περίφημη Λεωφόρο των Αστέρων. Το ερώτημα είναι ποιος Δημοτικός Σύμβουλος θα αφήσει το αποτύπωμα και το αστέρι του.

Εκ του Γραφείου Τύπου
Της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed