Ευχαριστήριο από τον ΟΚΑΠ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Παιδείας» του Δήμου Κεφαλονιάς, τα μέλη των ΚΑΠΗ μας, οι εργαζόμενοι του Ο.Κ.Α.Π., ευχαριστούμε την «Παιδική Χορωδία» της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου και την μαέστρο της κα Αλεξία Μαρτσέλου, την Χορωδία του ΚΑΠΗ Αργοστολίου και τον μαέστρο της κο Βασίλη Καλογηρά, τις κ. Σπυράτου Χαρά και κ. Βίκυ Φωκά, τον κ. Πανταζάτο και τον κ. Παυλάτο Γεώργιο, για τις μουσικές επιλογές τους και τα όμορφα τραγούδια, που μας χάρισαν στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14/12/2018 στο χώρο του ΚΑΠΗ Αργοστολίου.
Επίσης, ευχαριστούμε τον παιδικό σταθμό Δ.Ε Πυλάρου «Μελισσάκια» και την Νηπιαγωγό τους κα Διονυσία Γονατά για την συμμετοχή τους στη γιορτή μας, που πραγματοποιήθηκε στις 14/12/2018 το πρωϊ, στο ΚΗΦΗ Αντυπάτων Πυλάρου. Κλείνοντας θα θέλαμε επίσης, να ευχαριστήσουμε:
Τον Συνεταιρισμό Παραγωγών «ΡΟΜΠΟΛΑΣ» Κεφαλονιάς, για την προσφορά του κρασιού στο πλαίσιο της εκδήλωσής μας.
Το ζαχαροπλαστείο «ΚΑΠΠΑΤΟΥ»
Την κ. Ρόζα Παπαδάτου
Την κ. Μουλίνου Ελευθερία
Την κ. Μαγουλά Μίνα
Την κ. Τζάκη Ελευθερία
Την κ. Μαρκάτου Φωτεινή, για την ευγενική προσφορά τους σε γλυκά και αναψυκτικά.
Τους Εθελοντές μας, κα Μέρη και Γεώργιο Νταντάμη, τον κ. Νικόλαο Σταματελάτο, την κα Ευδοξία Αντύπα και όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης .
Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο έτος 2019.
Με Υγεία, Ευτυχία, Αισιοδοξία.

Ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Α.Π.
Γεράσιμος Παπαναστασάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed