Ευχαριστίες από το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου

Στην δύση μιας ακόμη δύσκολης χρονιάς το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου θα ήθελε, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, μαζί με τις ευχές του για Υγεία και Προκοπή για το νέο έτος, να εκφράσει τις βαθιές ευχαριστίες του προς εταιρείες, συλλόγους, σχολεία, αλλά και ιδιώτες που βρίσκονται πάντα στο πλευρό του και συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία του.
Θεωρούμε πολύ σημαντική ακόμη και την ελάχιστη προσφορά προς τους ηλικιωμένους μας και συγκινούμαστε και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η κοινωνική ευαισθησία και η αλληλεγγύη των συνανθρώπων μας παραμένουν υψηλά ως φρονήματα στους δύσκολους αυτούς καιρούς που ζούμε.
Ευχαριστούμε, λοιπόν, τους κάτωθι
Την μη κερδοσκοπική οργάνωση ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ για τη δωρεά ενός επαγγελματικού πλυντηρίου ρούχων 15kg μάρκας Whirlpool και ενός επαγγελματικού στεγνωτηρίου 15kg της ίδιας μάρκας.
Την εταιρεία FUNDADOR COMPANIA NAVIERA της οικογένειας Γ. Βεργωτή για την δωρεά του ποσού των 1.000,00€, ενόψει των Χριστουγέννων.
Το καφέ εστιατόριο «PREMIER» του κου Βαγγέλη Κονάδη, το οποίο στέκεται πάντα αρωγός και συνεισφέρει με μεγάλη γενναιοδωρία σε όλες τις εκδηλώσεις του Γηροκομείου.
Τους «Φίλους Άγγλους που ζουν στην Κεφαλονιά» (FLIK) για τα κάλαντα και τις ζεστές αγκαλιές που πρόσφεραν αφειδώς στους ηλικιωμένους μας. Σκορπίζουν πάντα κέφι και χαρά, αποδεικνύοντας συνεχώς την κοινωνική αλληλεγγύη που τους χαρακτηρίζει.
Το 2ο Γυμνάσιο Αργοστολίου που για ακόμη μία χρονιά μας επισκέφτηκε για τα καθιερωμένα κάλαντα. Με τις γλυκές μελωδίες τους τα παιδιά μας γέμισαν με χαρά και συγκίνηση, όλους, ηλικιωμένους και προσωπικό. Μπράβο στα παιδιά και συγχαρητήρια στους καθηγητές τους που τα καθοδηγούν και τα προτρέπουν να θυμούνται και να στηρίζουν, ειδικά τέτοιες γιορτινές μέρες, τους απόμαχους της ζωής.
Την κα Καλαφάτη Χρυσούλα που θυμάται και στηρίζει πάντα τον χώρο στον οποίο εργάστηκε για περισσότερο από τριάντα χρόνια. Η ευαισθησία της απέναντι στην Τρίτη ηλικία εκδηλώνεται με κάθε ευκαιρία, την ευχαριστούμε ειλικρινά για αυτό και της ευχόμαστε να παραμείνει έτσι.
Την οικογένεια του κου Βλάχου Δημητρίου, η οποία στηρίζει το έργο του Δημοτικού Γηροκομείου ανελλιπώς, με είδη υγιεινής και καθαριότητας και άλλα.
Τις κυρίες Άντζελα και Λίλιαν Βασιλάκου για τη δωρεά των 60,00€ εις μνήμην Ιωάννη Παπαδάτου.
Τους κ.κ. Χαλιώτη Σπύρο, Κουρκουμέλη Σπυριδούλα, Δημητράτο Δημήτριο και Τζανάτου Ειρήνη για τη δωρεά ενδυμάτων προς τους ηλικιωμένους μας.

Ο Πρόεδρος
Αποστολάτος Γεράσιμος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed